Kantoor - Huur & koop

Samsonweg 48 A 1521RM Wormerveer

Informatie aanvragen

€ 87 per m2 per jaar

Samsonweg 48 A 1521RM Wormerveer
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur & koop aangeboden
op Samsonweg 48 A in Wormerveer

Kantoor - Huur & koop
127 m2 - 162 m2
Fraaie moderne hoekgelegen kantoorunit
127 m2 b.v.o.
Met zeer fraai uitzicht
Samsonweg 48-a Wormerveer, Bizniss Center “Samson”, Bedrijventerrein Noorderveld-1
De unit, verdeeld over twee bouwlagen is voorzien van meterkast, pantry en toilet, De verdieping is over de gehele buitengevel ca. 95cm overkragend gebouwd. De kozijnen zijn voorzien van een moderne Amsterdamse schoolachtige horizontale raamindeling vorzien van HR++ begalzing, binnenwanden opgetrokken uit zgn. gasbeton vellingblokken en vloer voorzien van een grijze betoncoating.
De begane grond, 38 m2 b.v.o, heeft een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/ m2. De verdieping, 89m2 bvo, heeft een maximale vloerbelasting van 450 kg/ m2 en is toegankelijk middels vaste dichte grenen trap.
M.b.t. de kwaliteit van het gebouw en de unit is rekening gehouden met:
•representativiteit door het extra accent aan de kopunits;
•flexibiliteit qua indeling en inrichting;
•duurzaam en kwalitatief hoogwaardig materiaal gebruik;
• De unit is geheel Turn Key; nutsvoorzieningen t.b.v. gas, electra, water en telefoon zijn aanwezig hardhouten trap, toilet, pantry en wasbak.
Bij de unit hoort 1 exclusieve parkeerplaats. Er is met een ruime verkeerscirculatie rekening gehouden. Er zijn twee reclamezuilen aan de wegzijde geplaatst, waarop de bedrijfsnamen kunnen worden aangebracht.
Het bedrijventerrein Noorderveld-1 is een jong en modern bedrijven terrein. Het terrein is gunstig gelegen direct bij de Prins Clausbrug en heeft via de N246 directe verbindingen met de A8, A9, en Al 0 naar Amsterdam, Alkmaar, Purmerend, Hoorn, Beverwijk etc. Het bedrijfsverzamelgebouw waar de unit deel van uitmaakt omvat
totaal 18 unieke bedrijfsunits. Door het “getande” ontwerp is iedere bedrijfsunit herkenbaar gemaakt.
Koopsom: € 87.500,- k.k. exclusief b.t.w.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 87 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
162 m2
In units vanaf:
127 m2
Parkeerplaatsen:
1
Beschikbaar per:
In overleg
Gebied:
Bedrijventerrein en industrieterrein
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
2011
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor huren zijn: District 7 (37), Karnemelksepolder (25), De Pijp (24), Westerspoor (24), Industriebuurt (20), Oud West (20), Meerplein (19), Schilders- en Waddenbuurt (19), Westeinde (19), Wormerveer Zuid (16)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor huren zijn: De Trompet (37), De Pijp (25), Noorderveld (20), Westerspoor-Zuid (16), Molletjesveer (13), Kagerweg (14), De Houtwegen (11), Kogerveld Zuid (7), Pwn (7), Bedrijfsterrein Noord (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Samsonweg 48 A in Wormerveer.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur & koop in Wormerveer? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Noorderveld in de buurt Karnemelksepolder te Wormerveer. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 162 m2 en ligt op Samsonweg 48 A in Wormerveer, dit adres ligt op een bedrijventerrein en industrieterrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen