Kantoor - Koop

Kometenstraat 42 6543XK Nijmegen

Informatie aanvragen

€ 750.000,-

Kometenstraat 42 6543XK Nijmegen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te koop aangeboden
op Kometenstraat 42 in Nijmegen

Kantoor - Koop
910 m2

Adres:
Kometenstraat 42, 6543 XK, Nijmegen

Algemeen / ligging:
Voormalig zorgcentrum (ca. 910 m2 gebruiksoppervlak) dat vanaf 2014 door meerdere studenten als anti-kraak wordt bewoond.

Het oorspronkelijke bouwjaar is 1974 en het gebouw is door de jaren heen een aantal keren verbouwd en aangepast tot het huidige gebouw.

Het object is verdeeld over 2 bouwlagen, traditioneel opgebouwd in steen met betonnen vloeren, met deels houten en deels aluminiumkozijnen (deels dubbel/deels enkel glas) en een bitumineuze dakbedekking. Het gebouw wordt verwarmd via een cv-installatie met hr-ketels in cascade-opstelling en radiatoren. Verder heeft het gebouw een liftinstallatie, uitgebreide brandpreventiemiddelen inclusief een brandmeldinstallatie.

Het gebouw bestaat uit meerdere huiskamers en slaapvertrekken, enkele kantoorachtige ruimten, keukenvoorzieningen en sanitaire groepen. Tenslotte is er een mooie grote achtertuin met een fietsenstalling en overdekte bergruimte.

Bereikbaarheid:
Het object is goed gelegen in de wijk (Oud) Hees te Nijmegen. Deze buurt heeft veel groen en bovendien zijn dichtbij alle noodzakelijke voorzieningen. Meer in het bijzonder ligt het object fraai tegenover een groot park (Park West) en ligt centraal ten opzichte van het centrum, de universiteit, ziekenhuizen, (buurt)winkels en scholen.

Kadastraal:
De registergoederen zijn kadastraal bekend als gemeente Neerbosch, sectie H, complexaanduiding 2856 ten grootte van 18 are en 40 centiare.

Bestemmingsplan
De voor 'Maatschappelijk' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
• maatschappelijke voorzieningen, met dien verstande dat nieuwe geluidsgevoelige functies alleen zijn toegestaan voor zover voldaan wordt aan de Wet geluidhinder;
• ondersteunende horeca zoals bedoeld in artikel 34.4;
• bestaande bedrijfswoningen;
• ter plaatse van de aanduiding onderwijsgebouw (on) is, gelet op de bepalingen uit de Wet geluidhinder, uitsluitend een onderwijsgebouw toegestaan;
• ter plaatse van de aanduiding beeldbepalende boom (beb) tevens voor een (beeldbepalende) boom;
• bijbehorende voorzieningen zoals: verhardingen, parkeer- en groenvoorzieningen, sport- en speelvoorzieningen en jongerenontmoetingsplaatsen;
• wadi's, water en waterhuishoudkundige voorzieningen, alsmede daarbij behorende voorzieningen zoals duikers, kunstwerken en overbruggingen.

Meer informatie:
De volledige verkoopdocumentatie, inclusief o.a. de verkoopleidraad, voorwaarden, disclaimer en een compleet overzicht van de financiele gegevens, is opgenomen in een digitale dataroom.

Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrek na screening, na een volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier, welke is op te vragen via onderstaande contactpersonen op emailadres: bog@s-t.nl of telefoon nummer 024-365 10 10.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 750.000,-
oppervlakte:
910 m2
Beschikbaar per:
2017-06-30
Lokale voorzieningen:
Winkel op 1500 m tot 2000 m
Gebied:
Woonomgeving
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
1971-1980
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Elst-Zuidoost (8), Beuningen Aalstervelden (4), Biezen (4), Centrum (4), Bedrijventerrein Nieuwenweg (3), Hunnerberg (3), Kerkenbos (3), Bottendaal (2), De gamert (2), Goffert (2)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: De Aam (8), Lindenholt (3), Aalsterveld (2), Bedrijventerrein Gendt-Bemmel (2), De Hoge Brug (2), Oost-Kanaalhaven (2), Wijchen Oost (2), Winkelsteeg (2), Bijsterhuizen (incl Wijchen) (1), De Sluis Weurt (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kometenstraat 42 in Nijmegen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te koop in Nijmegen? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Heseveld te Nijmegen. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 910 m2 en ligt op Kometenstraat 42 in Nijmegen, dit adres ligt in een woonomgeving.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen