Kantoor - Huur

A. van Leeuwenhoekweg 6-8 2408AM Alphen aan den rijn

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

A. van Leeuwenhoekweg 6-8 2408AM Alphen aan den rijn
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op A. van Leeuwenhoekweg 6-8 in Alphen aan den rijn

Kantoor - Huur
3250 m2
Algemeen
Het betreft hier een (na renovatie) hoogwaardig bedrijfscomplex gelegen op het representatieve bedrijventerrein Molenwetering, bestaande uit circa 3.250 m² kantoorruimte, circa 850 m² bedrijfsruimte en circa 9.500 m² buitenterrein, welke in kavels te koop zijn vanaf circa 2.200 m². Ook bestaat de mogelijkheid om bedrijfsruimte bij te bouwen.
Bereikbaarheid/locatie
De A. van Leeuwenhoekweg is gelegen is gelegen nabij de rijksweg N11 Leiden-Alphen aan den Rijn-Bodegraven). Hierdoor is een goede aansluiting gegarandeerd met de snelwegen A4 (Den Haag-Amsterdam en A12 (Den Haag- Utrecht-Arnhem). Per openbaar vervoer is het object goed te bereiken, dankzij de op enkele minuten loopafstand gelegen bushalten van waaruit het station van Alphen goed bereikbaar is. Tevens biedt het busnet goede aansluitingen met in de nabijheid gelegen plaatsen als Leiden en Bodegraven.
Oppervlakte/indeling
Circa 3.250 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping. Circa 850 m² bedrijfsruimte op de begane grond en circa 9.500 m² buitenterrein.
Opleveringsniveau
Opleveringsniveau kantoren;
- diverse kantoor en vergadervertrekken,
- kantine
- entree
- systeemplafond met inbouwarmaturen
- luchtbehandeling en airco units
Opleveringsniveau bedrijfshal;
- voldoende vloerbelasting
- vrije hoogte 6 m
- krachtstroom
- overheaddeuren
Het complex kan in overleg volledig gerenoveerd en/of aangepast worden conform impressies.
Ook bestaat de mogelijkheid om bouwkavels uit te geven vanaf 2.200 m² conform bijgaande indelingstekeningen.
Koopsom
Nader overeen te komen.
Huurprijs
Nader overeen te komen.
Servicekosten
Huurder dient de voorzieningen voor gas, water en elektra op eigen naam te zetten.
Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.
Aanvaarding
In overleg.
Huurtermijn5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar.
Huurprijsbetaling
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke maand/ kwartaal bij vooruitbetaling plaats.
Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.
Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).
Courtage
Mocht door bemiddeling van Basis Bedrijfshuisvesting B.V. een transactie tot stand komen, zult u hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
Bijzonderheden
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.
Overig
Bezichtigingen uitsluitend op een daartoe afgesproken tijdstip met ons.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
3.250 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Molenwetering (42), Waddinxveen (27), Rijnhaven (21), Verspreide huizen (19), Hoge Rijndijk (16), Voorweg vanaf Middelweg (12), Verspreide huizen in het Noorden (13), Roomburg (12), Burgemeester Visserpark (11), Europaplein (11)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Molenwetering (42), Baanderij (24), Rijnhaven (alphen A / D Rijn) (22), Reeuwijkse Poort (13), Sierteeltcentrum-Itc (11), Roomburg (11), De Olm (10), Grote Polder (8), De Waard (7), De Schans Ii (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van A. van Leeuwenhoekweg 6-8 in Alphen aan den rijn.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Alphen aan den rijn? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Molenwetering in de buurt Molenwetering te Alphen aan den rijn. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 3250 m2 en ligt op A. van Leeuwenhoekweg 6-8 in Alphen aan den rijn, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen