Kantoor - Huur

Van Diemenstraat 20-200 1013CP Amsterdam

Informatie aanvragen

vanaf € 99,- per maand

Van Diemenstraat 20-200 1013CP Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Van Diemenstraat 20-200 in Amsterdam

Kantoor - Huur
2 m2 - 8725 m2

HNK Amsterdam Houthavens: Klassiek gebouw, modern werken

Antonio van Diemen had ooit een eigen land: Van Diemensland, nu beter bekend als Tasmanië. Deze ondernemende zeventiende-eeuwse ontdekker is naamgever van het adres en de locatie van de Amsterdamse vestiging van HNK. En dat is natuurlijk niet voor niks.

Onderscheidend zaken doen

HNK Amsterdam Houthavens ligt in een gebied dat volop in ontwikkeling is. Waar ooit schepen met wereldbestemmingen aanlegden, is nu een thuishaven gecreëerd voor nieuwe bedrijvigheid. Het stijlvolle verbouwde pakhuis met aan de achterzijde uitzicht op het IJ geeft iedere onderneming, van multinational tot ZZP’er, nét even dat extra’s wat nodig is om onderscheidend zaken te doen.

Kantoorruimte met karakter

Deze HNK vestiging heeft het karakter van de Amsterdammer zelf: recht voor z’n raap en creatief. De bijzondere inrichting geeft alles wat je maar kan wensen voor een kantoorruimte maar behoudt het eigen gezicht. Modern comfort en het originele karakter van het pakhuis gaan hier perfect samen. De ideale locatie voor een keur aan ondernemingen: van grote bedrijven tot starters. Voor kantoorruimte, vergaderingen, evenementen, presentaties en flexplekken.

Brasserie en sociaal hart

Ook bij HNK Amsterdam Houthavens klopt het HNK-‘sociale hart’. Gelegen op de begane grond van het gebouw kunnen hier en in de HNK Brasserie alle ondernemers terecht voor een lunch of een kop koffie. De informele sfeer nodigt uit tot informeel kennis maken. Maar je kan er ook gewoon even uitblazen tussen deadlines door.

Naar HNK Amsterdam Houthavens met de auto
De Van Diemenstraat is één van de uitvalswegen vanaf het centrum naar de ring A10 (afslag 102). Zo kom je snel met de auto naar HNK Amsterdam Houthavens.

Parkeren in Amsterdam

Betaald parkeren kan meestal in de buurt op de openbare parkeerplekken. Er is een nieuwe openbare parkeergarage in aanbouw onder de nabijgelegen Pontsteiger.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

NS Amsterdam Centraalstation is vlak in de buurt. Met een OV-fiets ben je er zo, lopend doe je er ongeveer 20 minuten over. Bus 48 (richting Sloterdijk) rijdt vanaf het Centraal Station in enkele minuten naar halte Barentszplein, vlak voor de deur.

 

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
vanaf € 99,- per maand
Totale oppervlakte:
8.725 m2
In units vanaf:
2 m2
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (225), Burgwallen-Nieuwe Zijde (153), Buiksloterham (121), Bedrijventerrein Sloterdijk (119), Grachtengordel-Zuid (118), Buitenveldert-West (117), Museumkwartier (103), Willemspark (94), Westelijk Havengebied (87), Amstel III/Bullewijk (70)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (73), Bedrijventerrein Schinkel (50), Bedrijvengebied Zuidoost (32), Hamerstraat (39), Sloterdijk I (33), Mercuriushaven (gemengd) (31), Overamstel (30), Amstel Ii (23), Cornelis Douwesterrein (25), Alfadriehoek (gemengd) (23)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Van Diemenstraat 20-200 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 8725 m2 en ligt op Van Diemenstraat 20-200 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen