Kantoor - Huur

Hoogkarspelstraat 4 2547LN Den haag

Informatie aanvragen

€ 80,- per m² / jaar

Hoogkarspelstraat 4 2547LN Den haag
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Hoogkarspelstraat 4 in Den haag

Kantoor - Huur
235 m2

Hoogkarspelstraat 4 -8

Algemene omschrijving
Opent u binnenkort uw kantoor of praktijk in dit ruime pand met meerdere werkruimten in een woonwijk? De indeling van deze bedrijfsruimte biedt volop mogelijkheden voor onder meer diverse spreekkamers, werkkamers, vergaderruimten en wachtruimten. Binnen heeft u volop daglicht: er zijn ramen aan zowel de gehele voorzijde als achterzijde. U beschikt over twee toiletten en drie pantry’s. Twee kamers aan de achterzijde hebben een eigen achteruitgang.
 
Omgeving/wijkinformatie  
Leyenburg is een wijk ten zuiden van het Haagse centrum in stadsdeel Escamp. De wijk ligt tussen de Soestdijksekade, de Loosduinsekade, de Leyweg, de Meppelweg en het Zuiderpark. Leyenburg heeft veel appartementen en weinig eengezinswoningen. De gemiddelde leeftijd van de bewoners is hoger dan in andere delen van Den Haag. Leyenburg is een rustige wijk met een stabiele bevolking, wat ook zorgt voor een goede sociale samenhang in de wijk. Op ongeveer 350 meter afstand van deze bedrijfsruimte ligt winkelcentrum Leyenburg met winkels voor de dagelijkse boodschappen en speciaalzaken. Een stukje verderop staat HagaZiekenhuis locatie Leyweg, waar vanaf het voorjaar van 2015 ook het Juliana Kinderziekenhuis zich vestigt.
 
Bereikbaarheid
Bij winkelcentrum Leyenburg hebben RandstadRail 4 en 6 en streekbus 427 een halte. Langs de Loosduinsekade, ongeveer 200 meter lopen, stopt tram 2. U en uw klanten kunnen overdag gratis voor de deur parkeren. Bij HagaZiekenhuis locatie Leyweg verbinden meerdere openbaar vervoerslijnen u met de stad en de streek.
 
Kenmerken en voorzieningen
Wij leveren de bedrijfsruimte casco op. De aanwezige inrichting is door de vorige huurder om niet achtergelaten. De genoemde servicekosten zijn een voorschot op de stookkosten voor verwarming van de bedrijfsruimte.
 
Branchering
Deze bedrijfsruimte staat in een woonwijk. In de Hoogkarspelstraat staan diverse kleine loodsen die door ondernemers als opslag worden gebruikt. Verderop in de straat is er een kinder- en moedercentrum en een ‘Buurthuis van de Toekomst’.

 

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 80,- per m² / jaar
oppervlakte:
235 m2
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Voorhout (76), Archipelbuurt (44), Plaspoelpolder (52), Willemspark (32), Zeeheldenkwartier (29), Bezuidenhout-Midden (32), Hoornwijck (29), Statenkwartier (25), Vissershaven (25), De Rivieren (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plaspoelpolder (45), Scheveningse 1e, 2e Haven (23), Hoornwijck (rijswijk) (20), Wateringse Veld (26), Forepark (14), Binckhorst (9), Zwethove (18), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (10), De Woerd (13), Zichtenburg (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Hoogkarspelstraat 4 in Den haag.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Den haag? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Leyenburg te Den haag. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 235 m2 en ligt op Hoogkarspelstraat 4 in Den haag.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen