Winkel - Huur

Bagijnhof 60 3311KE Dordrecht

Informatie aanvragen

€ 117000,- per jaar

Bagijnhof 60 3311KE Dordrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Bagijnhof 60 in Dordrecht

Winkel - Huur
275 m2 - 935 m2

Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie.

Dordrecht is een prachtige stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Door de verscheidenheid aan locaties en het gevarieerde winkelaanbod is het zeer de moeite waard de stad te bezoeken. Van couleur locale in een historische omgeving tot moderne winkels met allure en alle bekende modemerken.

Object:
Het betreft een herkenbaar winkelobject gelegen op een A-locatie in het stadscentrum van Dordrecht. In de directe omgeving is een gevarieerd winkelaanbod met bekende retailers zoals C&A, Hema, Mediamarkt, Primark, Men At Work, H&M en de Sting. Het object heeft drie bouwlagen waarbij de begane grond thans in gebruik is als winkelruimte. Er zijn echter mogelijkheden om de 1e en 2e verdieping bij de winkelruimte te betrekken doormiddel van een (rol) trap met vide waardoor het verkoopoppervlak toeneemt. Deze verdiepingen kunnen ook gebruikt worden als kantoor- of opslagruimte.

Locatie:
De bereikbaarheid is goed te noemen. De op- en afritten van de rijksweg A16 (Rotterdam-Antwerpen) zijn binnen enkele autominuten te bereiken. In de omgeving zijn meerdere parkeergarages gelegen. Het centraal station van Dordrecht alsmede het busstation zijn op loopafstand van het centrum gelegen.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn 3 parkeerplaatsen welke optioneel kunnen worden aangeboden. Parkeren is ook mogelijk in de nabij gelegen parkeergarages.

Afmetingen:
De verhuurbare vloeroppervlakte is in totaal 935 m² als volgt verdeeld:

Begane grond ca. 275 m²
1e verdieping ca. 330 m²
2e verdieping ca. 330 m²
Totaal ca. 935 m²

Een combinatie van de verschillende verdiepingen is mogelijk.

Opleveringsniveau:
Het object zal casco worden opgeleverd.

Huurprijzen:
Begane grond: € 425,-- per m² per jaar, exclusief BTW
1e verdieping: € 99,-- per m² per jaar, exclusief BTW
2e verdieping: € 99,-- per m² per jaar, exclusief BTW

Parkeerplaatsen: € 1.000,-- per plaats per jaar, exclusief BTW

Kadastrale gegevens:
Volgens de Rijksdienst voor het Kadaster en de openbare registers in Nederland, blijkt uit de kadastrale registratie van het terrein plaatselijk bekend als de Bagijnhof 60 te 3311 KE Dordrecht het navolgende.

Gemeente Dordrecht
Sectie H
Nummer 3941
Grootte 4 a 37 ca

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan Historische Binnenstad, waaruit blijkt dat onderhavige locatie bestemd is als “Centrum”. De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor: detailhandel, dienstverlening, horeca – 1, horeca – 2, kantoor, atelier, wonen, maatschappelijk, bedrijf, cultuur en ontspanning, parkeren en fietsenstalling.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
5 jaar (een eventuele kortere /flexibele huurtermijn is in overleg bespreekbaar).

Huuringangsdatum:
In overleg, eventueel per direct.

Opleveringsniveau:
Het object zal vrij van huur en gebruik, in huidige staat, casco worden opgeleverd.

Huurprijsaanpassing / indexering:
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006 = 100); voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Voorbehouden / bijzonderheden:
- Definitieve goedkeuring verhuurder;
- Overige voorwaarden en condities nader overeen te komen.

Meer informatie:
Q Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V.
E-mail: bog@qmakelaars.nl
Tel: 0180-610922 / 078-6320740

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 117000,- per jaar
Totale oppervlakte:
935 m2
In units vanaf:
275 m2
Bouwjaar:
1981-1990
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (67), Ridderkerk-Centrum (24), Industriegebied Groote Lindt (23), Boogjes en omgeving (17), Winkelcentrum Walburg (15), Kerkbuurt-Oost (14), Bleijenhoek (13), Kraaihoek (12), Oostendam (8), Vriesenpolder (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Groote Lindt (12), Wilhelminahaven (dordrecht) (7), Nijverwaard (5), Donkersloot-Zuid (2), Ter Steeghe (2), Develpoort (1), Donkersloot-Noord (1), Molenvliet (papendrecht) (1), Weeskinderendijk (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Bagijnhof 60 in Dordrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Dordrecht? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Centrum te Dordrecht. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 935 m2 en ligt op Bagijnhof 60 in Dordrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen