Winkel - Huur

Visstraat 106 3311KX Dordrecht

Informatie aanvragen

€ 320000,- per jaar

Visstraat 106 3311KX Dordrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Visstraat 106 in Dordrecht

Winkel - Huur
1000 m2 - 3015 m2

Grootschalige winkelruimte in het centrum van Dordrecht! De winkelruimte is gelegen op een unieke hoeklocatie op de Visstraat te Dordrecht, één van de drukke, doorgaande winkelstraten in het centrum van Dordrecht. Tegenover O’moda Schoenen, Adams Herenmode, McDonald’s, The Sting en vlakbij Miss Etam, Hema en C&A. De winkel is op dit moment in gebruik door een tijdelijke sportoutlet.

Indeling:
Begane grond: ca. 1.001 m² BVO;
niveau 1/2: ca. 1.497 m² BVO;
niveau 3: ca. 692 m² BVO;
niveau 4: ca. 88 m² (kantoorruimte)

Eventueel zijn er separaat meerdere parkeerplaatsen te huur op het bovengelegen parkeerdek

Staat van oplevering:
In huidige staat, zijnde casco, met dien verstande dat onder andere navolgende thans reeds in het gehuurde aanwezige zaken geen onderdeel vormen van het gehuurde en derhalve hiervoor geen herstel/vervangingsverplichting bestaat voor verhuurder. Deze zaken worden door huurder om niet in eigendom genomen:
- systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
- meterkast;
- verwarmingsinstallatie;
- scheidingswanden;
- pantry;
- goederenliftinstallatie.
(deze opsomming is niet limitatief en derhalve niet automatisch beperkt tot bovengenoemde zaken)

Opmerkingen:
De illustraties welke zijn bijgevoegd zijn artist impressions. Op deze manier kan het winkelblok er in de toekomst uit gaan zien. De betreffende aanbieding is een deel van dit winkelblok.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis aan de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Informatie omgeving / bereikbaarheid:
De Visstraat is een zijstraat van de langste winkelstraat van Nederland, de Voorstraat. In de Voorstraat treft u naast de bijzondere winkeltjes ook de gebruikelijke winkelformules en kledingzaken.
De Visstraat is de verbindingsstraat naar de Bagijnhof, alwaar de Hema, M&S Mode en de C&A gevestigd zijn.

Datum van oplevering:
In overleg

Informatie:
Q Makelaars Bedrijfshuisvesting
0180-610922
bog@qmakelaars.nl

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 320000,- per jaar
Totale oppervlakte:
3.015 m2
In units vanaf:
1.000 m2
Bouwjaar:
1945-1959
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (67), Ridderkerk-Centrum (24), Industriegebied Groote Lindt (23), Boogjes en omgeving (17), Winkelcentrum Walburg (15), Kerkbuurt-Oost (14), Bleijenhoek (13), Kraaihoek (12), Oostendam (8), Vriesenpolder (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Groote Lindt (12), Wilhelminahaven (dordrecht) (7), Nijverwaard (5), Donkersloot-Zuid (2), Ter Steeghe (2), Develpoort (1), Donkersloot-Noord (1), Molenvliet (papendrecht) (1), Weeskinderendijk (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Visstraat 106 in Dordrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Dordrecht? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Centrum te Dordrecht. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 3015 m2 en ligt op Visstraat 106 in Dordrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen