Bedrijfsruimte - Huur

Rooijakkersstraat 10 5652BB Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 85.000,- per jaar

Rooijakkersstraat 10 5652BB Eindhoven
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Rooijakkersstraat 10 in Eindhoven

Bedrijfsruimte - Huur
1515 m2

Te renoveren gedeelte van opvallend productiecomplex op de Hurk!
Locatie / Ligging: Het object is gelegen te midden van de Rooijakkerstraat op het bedrijventerrein “De Hurk” te Eindhoven. In de directe nabijheid zijn onder andere reeds gevestigd: RepairLab, Ergon Bedrijven, Anopanel, Parketgroothandel De Eik, Air Liquide, Lasaultec, Floral, Kone Liften, Kolen Keramiek, NTS, VDL, ACA Automatisering en Philips. “De Hurk” is van oudsher het meest gewilde en meest bekende bedrijventerrein van de regio Eindhoven. In 2017 wordt het gerenoveerd.

Bedrijventerrein “De Hurk” is direct gelegen aan de op- en afritten van de Rijksweg A2 (Maastricht-Amsterdam) en tevens aan de ringweg Eindhoven. Van oudsher is “De Hurk” het meest bekende en meest gewilde bedrijventerrein in de regio Eindhoven. Recent is een nieuwe op- en afrit gerealiseerd aan de A2 ter hoogte van de Meerenakkerweg waardoor de bereikbaarheid nog verder is verbeterd.

Op beperkte loopafstand is een lijnverbinding aanwezig die vanaf het Centraal Station in Eindhoven naar Eindhoven Airport voert middels een ”Hoogwaardig Openbaar Vervoersverbinding”. Een halte ervan bevindt zich op een kleine 10 minuten loopafstand van het object aan de Noord-Brabantlaan. Eindhoven Airport is op ca 10 minuten rijden gelegen.

Kadastrale gegevens: Gemeente Strijp, Sectie D, Nummer 1547, Grootte 60 are (6.000 m²) (gedeeltelijk).

Onderscheidend: volledig gerenoveerd; markante ligging midden op de Hurk; goede hoogte bedrijfsruimte; kraan in bedrijfsruimte; uitstekende verhouding tussen aantal m²’s kantoren, showroom en bedrijfsruimte;

Oppervlakten: Bedrijfsruimte Kantoorruimte Showroom
Totaal (v.v.o) 990 m² 200 m² 325 m²

Parkeergelegenheid: Op eigen terrein is parkeergelegenheid voor de deur en achter het object.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte: elektrisch bedienbare overheaddeur; brandblusvoorzieningen; aan te brengen toiletgroep; betonnen vloer; kraan 3.000 kg; krachtstroom; lichtstraten; verwarming middels straalpanelen; verlichting middels TL-opbouwarmaturen; vrije hoogte ca 7 meter; ruime daglichttoetreding door glazen voorgevel.

Opleveringsniveau kantoren: verwarming middels radiatoren met thermostatische kranen; koeling; wandkabelgoten; alarminstallatie; brandblusvoorzieningen; ramen met dubbele beglazing; toiletten; pantry.

Opleveringsniveau showroom: elektrische dubbele-schuifdeur; verlaagd systeemplafond met verlichting; betonnen vloer;
alarminstallatie; brandblusvoorzieningen; verdiepingsvloer tbv opslag/archief;

Glasvezel: Deze locatie heeft glasvezel voor de deur liggen.

HUURCONDITIES
Jaarlijkse aanvangshuurprijs : € 85.000,00 per jaar te vermeerderen met de geldende BTW
Huurbetaling: Per kwartaal vooruit per automatische incasso.
Leveringen en diensten: Nader te bepalen met verhuurder.
Huurtermijn: 5 jaren.
Verlengingstermijn: 5 jaren.
Opzegtermijn: Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.
Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2006=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het CBS.
Zekerheidsstelling: Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
BTW: Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het object per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage (90%) blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Partijen zullen bij de huurovereenkomst opteren voor BTW belaste huur/ verhuur. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig het in de algemene bepalingen ROZ gestelde.
Huurovereenkomst: R.O.Z.-model.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 85.000,- per jaar
oppervlakte:
1.515 m2
Bouwjaar:
1968
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hurk (86), Buitengebied (75), Industrieterrein Ekkersrijt (29), Meerveldhoven (35), Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide (35), Kapelbeemd (34), Achtse Barrier-Gunterslaer (30), Flight Forum (28), Esp (24), Eeneind (23)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Hurk (97), Ekkersrijt (29), Kapelbeemd (44), Breeven (37), T Zand (35), Schaapsloop 1 (32), Achtse Barrier (30), Esp (24), Kade (21), De Run 4000 (19)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Rooijakkersstraat 10 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Eindhoven? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein De Hurk in de buurt Hurk te Eindhoven. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1515 m2 en ligt op Rooijakkersstraat 10 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen