Kantoor - Huur

Dreef 36 2012HS Haarlem

Informatie aanvragen

€ 125,- per jaar per m2

Dreef 36 2012HS Haarlem
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Dreef 36 in Haarlem

Kantoor - Huur
150 m2 - 300 m2

Dreef 36

Mooie Kantooretages in een monumentaal herenhuis op steenworp afstand van Haarlem centrum. Het karakteristieke herenhuis is voorzien van vele originele details.

De Dreef ligt op enkele minuten loopafstand van de Grote Houtstraat, de A1 winkelstraat van Haarlem, met diverse winkels en horeca. Het prachtige stadspark De Hout ligt tegenover de kantoorruimte.

Indeling pand
De eerste etage bestaat uit een grote open ruimte, voorheen was kamer ensuite, en een ruime zijkamer aan de Dreefzijde. De tweede etage bestaat uit 4 afzonderlijke kamers.

Bereikbaarheid
Vanaf de Dreef is er een directe verbinding met de N205 met aansluiting op de A9 richting Amsterdam, Schiphol, Den Haag, Alkmaar en Utrecht. Ook uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer, zo is er een bushalte om de hoek. 

Parkeren
Diverse parkeerplaatsen op achtergelegen parkeerterrein of om de hoek in een garagebox.

Te huur

2e etage: 176 m² kantoorruimte inclusief bergruimte 2.1 in het souterrain.

Deze oppervlakten zijn inclusief het gebruik van het souterrain met gemeenschappelijke woonkeuken en gezamenlijke spreekkamer en de algemene ruimten. Iedere huurder heeft een eigen bergruimte in het souterrain.

Opleveringsniveau
In de huidige staat derhalve voorzien van:

  • Vloerbedekking (tapijt)
  • Woonkeuken in souterrain (gedeeld)
  • Spreekkamer in souterrain (gedeeld)
  • Nette toiletgroepen
  • CV-installatie
  • Verlichtingsarmaturen
  • Authentieke details aanwezig
  • Hoge plafonds
  • Zonwering buitenzijde

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 125,- per jaar per m2
Totale oppervlakte:
300 m2
In units vanaf:
150 m2
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Waarderpolder (146), Centrum (81), Stationsbuurt (65), Hoofddorp-Zuid (50), Graan voor Visch-Zuid (29), Koninginnebuurt (29), Hillegom (22), Hoofddorp-Oost (21), Zijlweg-Oost (21), Hoofddorp-Noord (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Waarderpolder (140), Graan Voor Visch-Zuid (25), Hoofddorp-Noord (16), Stephensonstraat (12), Abp Lijnden (11), Terrein(en) Zeehaven Ijmuiden Nv (9), Cruquius-Zuid (7), Broekerwerf (5), Haven E.O. (5), Hillegommer Beek (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Dreef 36 in Haarlem.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Haarlem? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Koninginnebuurt te Haarlem. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 300 m2 en ligt op Dreef 36 in Haarlem.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen