Kantoor - Huur

Wilhelminastraat 43 A 2011VK Haarlem

Informatie aanvragen

€ 145,- per jaar per m2

Wilhelminastraat 43 A 2011VK Haarlem
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Wilhelminastraat 43 A in Haarlem

Kantoor - Huur
231 m2Wilhelminastraat 43A

Mooie en zeer lichte unit gelegen op loopafstand van het oude stadscentrum van Haarlem in een monumentaal kantoorgebouw.

Mooie en zeer lichte unit in monumentaal kantoorgebouw, gelegen op loopafstand van het oude stadscentrum van Haarlem.

Bereikbaarheid
Uitstekende verbinding met de N208, randweg Haarlem, richting Heemstede en Santpoort en met de A205 richting de A9 naar Amsterdam, Den Haag, Alkmaar en Utrecht. Ook uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Centraal Station Haarlem is op 10 minuten loopafstand en bussen stoppen in de straat.

Parkeren
Op het achtergelegen afsluitbare parkeerterrein zijn vier parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast kan men betaald parkeren aan de Wilhelminastraat en liggen de parkeergarages Raaks en Houtplein op loopafstand. De parkeergarages bieden parkeerabonnementen aan.

Opleveringsniveau

In de huidige staat, derhalve voorzien van:

  • atrium met glazen lift en fraai en imposant trappenhuis
  • riante entree
  • afgesloten parkeerterrein
  • toiletten
  • intercom
  • centrale verwarming
Parkeren
4 parkeerplaatsen op het achtergelegen afsluitbare parkeerterrein. Betaald parkeren aan de Wilhelminastraat, parkeergarage Raaks en parkeergarage Houtplein liggen op loopafstand. Daar zijn parkeerabonnementen af te nemen per maand.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 145,- per jaar per m2
oppervlakte:
231 m2
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Waarderpolder (146), Centrum (81), Stationsbuurt (65), Zuidzijdebuurt (29), Koninginnebuurt (29), Zijlweg-Oost (21), Hoofddorp-Noord (19), Hoofddorp-Zuid (19), Zandvoortselaan en Berkenrode en omgeving (19), Slachthuisbuurt (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Waarderpolder (140), Terrein(en) Zeehaven Ijmuiden Nv (29), Hoofddorp-Noord (16), Stephensonstraat (12), Abp Lijnden (11), Cruquius-Zuid (7), Broekerwerf (5), Haven E.O. (5), Nijverheidsstraat (5), De Weeren (3)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Wilhelminastraat 43 A in Haarlem.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Haarlem? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Centrum te Haarlem. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 231 m2 en ligt op Wilhelminastraat 43 A in Haarlem.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen