Winkel - Huur

Markt 21 6461EC Kerkrade

Informatie aanvragen

€ 35.000,- per jaar

Markt 21 6461EC Kerkrade
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Markt 21 in Kerkrade

Winkel - Huur
230 m2

OBJECT
In het centrum van Kerkrade mogen wij u deze courante winkelruimte te huur aanbieden. Het geheel beschikt over voldoende frontbreedte, verkoopruimte, pantry en toiletvoorzieningen. Voorts is het geheel uitstekend gelegen nabij de Orlandopassage en het nieuwe centrumplan.

KERKRADE CENTRUM
Centrum Kerkrade staat bekend om een uitstekende mix van gerenommeerde middenstand en landelijk opperende ketens. Momenteel wordt het centrum geüpgraded met het nieuwe centrumplan. Voorts ligt het geheel dichtbij winkelcentrum “Orlandopassage” met minimale leegstand. Kopend publiek komt uit de gehele (eur)regio. Voorts is er een soepel parkeerbeleid waardoor een brede doelgroep Kerkrade weet te vinden. Winkels en gezellige horeca gaan hand in hand samen in de bijzondere stukje Limburg.

REGIO PARKSTAD
In Parkstad werken 106.000 mensen bij bijna 15.000 bedrijven en instellingen. Onlangs is de award ‘Tourism for Tomorrow’ toegekend aan Regio Parkstad door het ‘World Travel & Tourism Council’. Hierbij staat de ontwikkeling van Parkstad ‘Uit zwart, nu groen, naar goud..’centraal.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond winkelruimte circa 230 m²

PARKEREN
Betaald parkeren en met behulp van parkeerschijf. Eerste twee uur gratis op diverse plekken in en rond het centrum

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘Kerkrade Oost III, vastgesteld op 29 oktober 2014. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming ‘Centrum’ met dubbelbestemming ‘Waarde’. U dient zelf bij de gemeente Kerkrade te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 35.000,- per jaar
oppervlakte:
230 m2
Bouwjaar:
1982

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Heerlen-Centrum (84), Kerkrade-Centrum (13), Heerlerheide Kom (10), Heerlerbaan-Oost (8), Spekholzerheide (8), Oud Nieuwenhagen (7), Verspreide huizen (4), De Streep (5), Meezenbroek (4), Schaesberg Centrum (4)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Rodaboulevard Ii (sd) (3), Bedrijvenstrook Heerlerbaan (sd) (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Markt 21 in Kerkrade.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Kerkrade? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Kerkrade-Centrum te Kerkrade. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 230 m2 en ligt op Markt 21 in Kerkrade.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen