Bedrijfsruimte - Huur

Ekkersrijt 7408 5692HK Son en breugel

Informatie aanvragen

€ 35.000,- per jaar

Ekkersrijt 7408 5692HK Son en breugel
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Ekkersrijt 7408 in Son en breugel

Bedrijfsruimte - Huur
790 m2

EKKERSRIJT 7408 TE SON

Beschrijving object: Opslagruimte op Ekkersrijt!

Locatie / Ligging: De aan de achterzijde van het bedrijfscomplex gelegen bedrijfsruimte op het westelijk gedeelte van het bedrijventerrein Ekkersrijt. Dit terrein is gesitueerd in de driehoek Best-Eindhoven-Son. De bebouwing op dit gedeelte van Ekkersrijt dateert merendeels uit de jaren negentig en kan daarom over het algemeen als modern en representatief worden gekwalificeerd. In de nabijheid is Meubelplein Ekkersrijt gesitueerd alsmede Science Park Eindhoven. In het gebouw is BioNatin B.V. gevestigd en in de direkte omgeving hebben zich onder andere Pontmeijer, Strukton, Kerbos, Tridec, Knaapen Groep, Marlomar, Timmerfabriek Van Eck, Beauty XL en Jase Packaging gevestigd.
Bereikbaarheid per auto: Bedrijventerrein Ekkersrijt is direct gelegen aan de snelweg A2 (Maastricht-Amsterdam) en aan de A58 (Eindhoven-Tilburg), de snelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) is op zéér korte afstand gelegen. Er is een nieuwe afslag vanaf de A58 in de directe nabijheid van het object gelegen. Eindhoven Airport is vanaf de locatie goed bereikbaar.
Bereikbaarheid per openbaar vervoer: Bij het meubelplein is een bushalte gelegen. Eindhoven Airport is op ca 10 minuten rijden bereikbaar.
Kadastrale gegevens: Gemeente Son en Breugel, Sectie B, Nummer 2447, Grootte 45 are en 50 centiare (= 4.550 m²) gedeeltelijk.
Oppervlakten: Ca. 790 m² bedrijfsruimte.
Parkeergelegenheid: Aan de zij- en achterkant kan op eigen terrein geparkeerd worden.
Postcode: 5692 HK.
Bouwjaar: 1992.
Opleveringsniveau bedrijfsruimte: - monoliet afgewerkte vloer; - wanden bestaande uit Astron-panelen;- dakconstructie van Astron-panelen;- 1 elektrisch bedienbare overheaddeur met loopdeur;- staalskeletconstructie met vrije overspanning-- krachtstroomaansluitingen, persluchtleidingen en ontluchtingsluiken;- vrije hoogte bedrijfsruimte ca 5 m tot ca 6,35 m;- opbouw TL-verlichting;- verwarming middels heaters;- brandblusvoorzieningen; - ramen in zijgevels. Architect: J. van Dinther (Rosmalen).
Bestemming: Zie bijlage.
Datum beschikbaar: Per direkt.

HUURCONDITIES
Jaarlijkse aanvangshuurprijs: € 35.000,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.
Servicekosten: Nader te bepalen.
Huurbetaling: Per kwartaal vooruit per automatische incasso.
Huurtermijn: Vijf jaren.
Verlengingstermijn: Vijf jaren.
Opzegtermijn: Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.
Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2006=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Zekerheidsstelling: Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief B.T.W.
B.T.W. : Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het object per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage (90%) blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Partijen zullen bij de huurovereenkomst opteren voor BTW belaste huur/verhuur. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig het in de algemene bepalingen ROZ gestelde.
Huurovereenkomst: R.O.Z.-model, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 35.000,- per jaar
oppervlakte:
790 m2
Bouwjaar:
1992
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied (79), Hurk (78), Industrieterrein Ekkersrijt (34), Flight Forum (29), Achtse Barrier-Gunterslaer (28), Kapelbeemd (28), Esp (26), Eeneind (20), Genderbeemd (13), Mispelhoef (12)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Hurk (89), Ekkersrijt (34), Kapelbeemd (36), Breeven (31), T Zand (30), Achtse Barrier (28), Esp (26), Kade (19), De Tempel / Vlokhoven (14), Eeneind Ii (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ekkersrijt 7408 in Son en breugel.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Son en breugel? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Ekkersrijt te Son en breugel. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 790 m2 en ligt op Ekkersrijt 7408 in Son en breugel.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen