Winkel - Huur

Abcoudestraat 2 3073JC Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 109,- per m² / jaar

Abcoudestraat 2 3073JC Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Abcoudestraat 2 in Rotterdam

Winkel - Huur
166 m2

Abcoudestraat 2

Algemene omschrijving
Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte aan een doorgaande weg in een bedrijvige buurt? Om de hoek van de Maashaven is deze winkelruimte annex showroom te huur. Dit pand heeft  twee toiletten en u beschikt over een ruime pantry. De winkel is nu onverdeeld. Wilt u het anders? U heeft de mogelijkheid om de winkel naar eigen wens in te delen.

Omgeving/wijkinformatie 
Bloemhof is een vooroorlogse wijk in de Rotterdamse deelgemeente Feijenoord aan de rand van de winkeldriehoek Afrikaanderwijk. De wijk ligt tussen de Putselaan en de Hillevliet in het noorden, de Groene Hilledijk in het oosten, de Strev elsweg in het zuiden en de Dordtselaan in het westen. Bloemhof is een multiculturele wijk met veel portiekwoningen en laagbouw.

De nabijgelegen Afrikaanderwijk trekt veel winkelende mensen. Elke woensdag en zaterdag is er op het Afrikaanderplein een grote markt waar meer dan 300 kooplieden de meest kleurrijke producten aanbieden.

Bereikbaarheid
Via de ring Rotterdam (A15 en A16) is deze locatie goed bereikbaar. Uw klanten kunnen gratis parkeren in de directe omgeving. Ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed: metrostation Maashaven is vlakbij en een stukje verderop stopt bus 11.

Kenmerken en voorzieningen
Wij leveren de bedrijfsruimte casco op. In overleg kunnen we met u een ander opleveringsniveau overeenkomen.

Branchering
Aan de overkant zijn er winkels voor de dagelijkse boodschappen waaronder een bakker en een groenteboer. Ook zijn er winkels met specialistische goederen in de directe omgeving, zoals een beddenzaak en een juwelier.

Wat maakt dit object interessant voor potentiele huurders?
Winkelruimte met tuin en opbergschuur in een winkelstraat om de hoek van de Maashaven.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 109,- per m² / jaar
oppervlakte:
166 m2
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Stadsdriehoek (92), Buurt 00 (56), Cool (52), Oude Noorden (37), Centrum-Noord (30), Centrum (34), Hillegersberg-Noord (30), Kralingen-West (28), Rubroek (27), Zuidplein (26)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Hoofdweg-Noord (7), Stadionweg E.O. (3), Donkersloot-Zuid (2), Ceintuurbaan (1), De Bosschen (1), Donkersloot-Noord (1), Hoofdweg-Zuid (1), Reijerwaard (1), Slachthuisweg Stena (1), Vaanpark (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Abcoudestraat 2 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Bloemhof te Rotterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 166 m2 en ligt op Abcoudestraat 2 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen