Kantoor - Huur

Martinus Steijnstraat 12 3072TT Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 50,- per m² / jaar

Martinus Steijnstraat 12 3072TT Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Martinus Steijnstraat 12 in Rotterdam

Kantoor - Huur
113 m2

Martinus Steijnstraat 12

Omgeving/wijkinformatie 
De Martinus Steijnstraat loopt door een woongebied aan de rand van de winkeldriehoek Afrikaanderwijk. In dit winkelgebied zijn er winkels voor de dagelijkse levensbehoeften en volop speciaalzaken. Elke woensdag en zaterdag is er op het Afrikaanderplein een grote markt waar meer dan 300 kooplieden de meest kleurrijke producten aanbieden.

De Afrikaanderwijk is een van de meest vernieuwende plekken van Zuid. De komende jaren maakt deze wijk een flinke transformatie door dankzij de bouw van onder meer scholen, woningen, sportmogelijkheden en een andere branchering van de markt. Zo wordt Afrikaanderwijk ‘The Nieuwste Wijk in Town’. Kijk op Nieuwzuid.nl voor alle ontwikkelingen.

Bereikbaarheid
Deze wijk wordt omringd door stadswegen S120, S122 en de Laan op Zuid. In de directe omgeving geldt betaald parkeren. Bus 77 stop in de buurt. Verderop is er een halte van tram 23.

Kenmerken en voorzieningen
Wij leveren de bedrijfsruimte casco op. In overleg kunnen we met u een ander opleveringsniveau overeenkomen. De 6,48 euro servicekosten per jaar hebben betrekking op  de rioolontstoppingverzekering.

Alleen als kantoorruimte te huur.

Branchering
In de straat zijn enkele ondernemingen gevestigd, onder meer een supermarkt en een praktijk voor onderwijs- en opvoedingshulp.

Wat maakt dit object interessant voor potentiele huurders?
Winkel-/kantoorruimte  op loopafstand van het Afrikaanderplein.

 

 

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 50,- per m² / jaar
oppervlakte:
113 m2
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (160), Nieuwe Werk (113), Cool (66), Donkersloot (47), Kralingen-Oost (44), Oude Westen (43), Rivium 1e straat (29), BT Bijdorp (29), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (29), BT Vaanpark 2 (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (41), Vaanpark (35), Hoofdweg-Noord (27), Bijdorp (29), Rotterdam Noordwest (29), Spaanse Polder (26), Donkersloot-Noord (21), Donkersloot-Zuid (20), Fascinatio (17), Barendrecht-Oost (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Martinus Steijnstraat 12 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Afrikaanderwijk te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 113 m2 en ligt op Martinus Steijnstraat 12 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen