Bedrijfsruimte - Huur

Westblaak 180 3012KN Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 900,- per maand

Westblaak 180 3012KN Rotterdam
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Westblaak 180 in Rotterdam

Bedrijfsruimte - Huur
7 m2 - 340 m2

Kantoorruimte te huur Westblaak 180 (Rotterdam)

Op zoek naar een nieuwe kantoorruimte in het centrum van Rotterdam? In dit kantoorgebouw aan de Westblaak 180 zijn nog meerdere full service kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. De directe omgeving van het kantoorgebouw is te kenmerken als een dynamische locatie waar wonen, werken en vrijetijdsvoorzieningen samenkomen. Deze kantoorlocatie grenst namelijk aan de populaire Witte de Withstraat met vele boetiekjes, restaurants en koffietentjes.

Alle faciliteiten onder een dak

Als huurder van een kantoorruimte aan de Westblaak 180, kan je gebruik maken van alle faciliteiten binnen het kantoorgebouw. Denk hierbij aan het gebruik van een van de vergaderzalen of lounges. Wil je lunchen of even ontspannen zonder de deur uit te hoeven? In dit gebouw is café Soof gelegen. Dit café dient als het sociale hart van het gebouw waar je andere huurders kan ontmoeten onder het genot van een kop koffie of een biologische lunch. Kom je met de auto naar kantoor? In de directe omgeving van het gebouw is voldoende parkeergelegenheid.

Huurprijzen Westblaak 180

Op deze representatieve en unieke kantoorlocatie is het mogelijk om kantoorruimtes op flexibele voorwaarden te huren. De kantoorruimtes zijn volledig ingericht, voorzien van meubilair en snel internet. Daarnaast zijn de kantoorruimtes 24/7 toegankelijk, zodat je in het weekend en in de avonden door kan werken. Momenteel zijn nog verschillende kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kantoorruimte geschikt voor vier personen? Deze ruimtes zijn al te huur vanaf € 900,- per maand. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Locatie en bereikbaarheid

Zoek jij met jouw onderneming een bruisende en centrale huisvestingslocatie? Dan past deze kantoorlocatie uitstekend bij jouw wensen. Mede door de centrale locatie heeft het gebouw een uitstekende bereikbaarheid met eigen- en openbaar. Zo zijn er in de directe omgeving meerdere bushaltes haltes gelegen en ligt Metrostation Eendrachtsplein op enkele minuten lopen. Met de auto is de op- en afrit van de A13 binnen 10 minuten bereikbaar. Vanaf dit punt rijd je gemakkelijk in de richting van de A20 en de A16.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Westblaak 180?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Bezichtigen kan al binnen één dag.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 900,- per maand
Totale oppervlakte:
340 m2
In units vanaf:
7 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (115), Spaanse Polder (93), Hoogvliet-Noord (79), BT Vaanpark 4 (52), Waalhaven-Zuid (45), Havenbuurt (34), Nieuw-Mathenesse (21), 's-Gravelandsepolder (33), Oud Krimpen (29), Dordtsestraatweg (32)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Rotterdam Noordwest (115), Spaanse Polder (93), Gadering (hoogvliet) (60), Barendrecht-Oost (43), Vaanpark (35), De Punt (barendrecht-Noord) (32), Graveland, 's- (32), Stormpolder (27), Weg En Land (29), Hoofdweg-Noord (25)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Westblaak 180 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Cool te Rotterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 340 m2 en ligt op Westblaak 180 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen