Bedrijfsruimte - Huur

De Run 5130 5503LV Veldhoven

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

De Run 5130 5503LV Veldhoven
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op De Run 5130 in Veldhoven

Bedrijfsruimte - Huur
2122 m2

Locatie

:

Het complex is opvallend gelegen op het grootschalige bedrijventerrein De Run. In de directe omgeving bevinden zich onder andere Studystore, PostNL, de Donders Gas Specialiteiten, Peugeot Nefkens, Geevers, ASML en het Maxima Medisch Centrum. Bedrijventerrein De Run is een belangrijke drager van de regionale en lokale economie en heeft een belangrijke werkgelegenheidsfunctie. De bedrijvigheid op De Run is zéér gevarieerd. Bedrijventerrein De Run is een van de grotere bedrijventerreinen in de regio en ligt gunstig ten opzichte van diverse snelwegen en er is een sterke concentratie van hoogwaardige, technologische ontwikkelings- en assemblagebedrijven op dit terrein.

Met deze bedrijvigheid speelt De Run een belangrijke rol binnen Brainport. Voor De Run is net als voor alle bedrijventerreinen in Veldhoven een gezamenlijk parkmanagement opgericht. Deze intensieve samenwerking tussen ondernemers en de gemeente draagt bij aan de kwaliteit van het terrein. Het parkmanagement richt zich onder andere op een kwalitatieve opwaardering en verbetering van de bereikbaarheid van het gehele bedrijventerrein zodat De Run een aantrekkelijke vestigingsplaats is en blijft.

Bereikbaarheid

:

De bereikbaarheid is goed te noemen. Op korte afstand bevindt zich de Kempenbaan. De Kempenbaan is de druk bereden doorgaande weg door bedrijventerrein De Run. Via de Kempenbaan zijn tevens de op- en afritten bereikbaar naar de autosnelweg (op circa 10 minuten rijafstand). Via de A2 zijn diverse andere autosnelwegen bereikbaar, zoals de A50 (richting Nijmegen/Arnhem), de A58 (richting Breda/Tilburg) en de A67 (richting Venlo).

Ook zijn er bushaltes in de directe omgeving met verbindingen naar het City centrum en het centrum van Eindhoven (het trein- en busstation).

Kadastrale gegevens

:

Gemeente Veldhoven, Sectie D, Nummer 2249 (gedeeltelijk).

Oppervlakte

:

Omschrijving

Bouwlaag

Metrage v.v.o.

Productie-/ assemblageruimte

Begane grond

Circa 2.122 m²

Parkeren

:

Er bevinden zich parkeermogelijkheden op het verharde parkeerterrein direct voor het object aan de straatzijde.

Bouwjaar

:

1961.

Postcode

:

5503 LV.

Opleveringsniveau
Bedrijfsruimte

 

 

 

:

- monolithisch afgewerkte betonvloer met een
  maximale vloerbelasting van 2.500 kg/m²;
- vrije hoogte onder de spanten ca 4 m¹;
- vrije hoogte tussen de spanten ca 6,1 m¹;
- één elektrisch bedienbare sectionaaldeur;
- lichtstraat voor extra daglicht;
- TL opbouw verlichtingsarmaturen;
- heaters, deels luchtbehandeling en deels
  koeling;
- diverse 220 en 380 volt aansluitingen aanwezig;
- sanitaire voorzieningen.

Aanvangshuurprijs

 

€ 79.950,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Voorschot servicekosten

:

Niet van toepassing, eventueel door de verhuurder nader vast te stellen in overleg met de huurder op basis van een voorschotbedrag per m².

Huurtermijn

:

Vijf jaren.

Verlengingstermijn

:

Vijf jaren.

Opzegtermijn

:

Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds opzegbaar.

Huurindexering

:

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2006=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

:

Bankgarantie; ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en B.T.W.

Huurbetaling

:

Per kwartaal vooruit te voldoen middels automatische incasso.

B.T.W.

:

Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract

:

R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Aanvaarding

:

Nader overeen te komen.

Website

:

www.derun5130.nl

Bijzonderheden

:

Toegestane milieucategorieën: 3.

 

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
2.122 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hurk (78), Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide (57), Buitengebied (34), Meerveldhoven (32), Flight Forum (29), Achtse Barrier-Gunterslaer (28), Kapelbeemd (28), Bedrijventerrein Eersel (21), Verspreide huizen Duizel (18), Verspreide huizen (15)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Hurk (89), Kapelbeemd (36), Breeven (31), Schaapsloop 1 (30), Achtse Barrier (28), De Haagdoorn (21), Schaapsloop 2 (21), De Run 4000 (20), Kade (19), De Tempel / Vlokhoven (13)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van De Run 5130 in Veldhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Veldhoven? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein De Run 5000 in de buurt Meerveldhoven te Veldhoven. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 2122 m2 en ligt op De Run 5130 in Veldhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen