Kantoor - Huur

De Run 5211 5504DC Veldhoven

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

De Run 5211 5504DC Veldhoven
 

Kantoor te huur aangeboden
op De Run 5211 in Veldhoven

Kantoor - Huur
917 m2 - 925 m2

Locatie

:

Flexibele kantoor-/ showroomunits opvallend gelegen op een zichtlocatie in bedrijfsverzamelcomplex “De Gender”. Het object is gelegen op een van de oudste en bekendste industrieterreinen van Veldhoven en heeft mede door de centrale ligging tegenover het ziekenhuis MMC en nabij de op- en afritten van de A2 een grote regionale bekendheid. Bedrijventerrein De Run is een belangrijke drager van de regionale en lokale economie en heeft een belangrijke werkgelegenheidsfunctie. De bedrijvigheid op De run is zéér gevarieerd.

Bedrijventerrein De Run is een van de grotere bedrijventerrein in de regio. Het ligt gunstig ten opzichte van diverse snelwegen en er is een sterke concentratie van hoogwaardige, technologische ontwikkelings- en assemblagebedrijven op dit terrein. Met deze bedrijvigheid speelt De Run een belangrijke rol binnen Brainport. Voor De Run is net als voor alle bedrijventerreinen in Veldhoven een gezamenlijk parkmanagement opgericht. Deze intensieve samenwerking tussen ondernemers en de gemeente draagt bij aan de kwaliteit van het terrein. Het parkmanagement richt zich onder andere op een kwalitatieve opwaardering en een verbetering van de bereikbaarheid van het gehele bedrijventerrein zodat De Run een aantrekkelijke vestigingsplaats is en blijft.

Bereikbaarheid

:

Bedrijvenpark De Gender is gesitueerd op de hoek De Run/ Kempenbaan, direct tegenover het MMC. Op- en afritten naar de snelweg A2 (afslag 32 Veldhoven – Zuid) met verbindingen naar de A67 en A58 op circa 1 km afstand. Nabij de hoofdingang van het bedrijvenpark zijn bushalteplaatsen gelegen met verbindingen naar zowel het centrum van Eindhoven als het centrum van Veldhoven.

Kadastrale gegevens

:

Gemeente Veldhoven, Sectie B, Nummer 2881 (gedeeltelijk).

Oppervlakte

:

Omschrijving

Bouwlaag

Metrage v.v.o.

Kantoor-/bedrijfsruimte

Begane grond

Circa 917 m²

Kantoorruimte

Eerste verdieping

Circa 925 m²

Totaal

 

Circa 1.842 m²

De units zijn qua oppervlakte en afwerking flexibel en kunnen geheel naar de wensen van de huurder worden opgeleverd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen en nieuwe energiezuinige installaties. De units zijn afzonderlijk en in combinatie te huur. De vrije hoogte bedraagt circa 3,5 m¹.

Parkeren

:

Er zijn ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Bouwjaar

:

1969.

Postcode

:

5504 DC.

Opleveringsniveau Kantoorruimte

:

Op basis van het wensenpakket van de huurder.

Opleveringsniveau

Terrein

:

Verhard ten behoeve van parkeren.

Aanvangshuurprijs

gerenoveerde kantoorruimte

:

Vanaf € 95,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W. (afhankelijk van het opleveringsniveau).

Voorschot servicekosten

:

€ 2,50 per m² per jaar ter dekking van de kosten voor het onderhoud van gemeenschappelijke delen zoals buitenterrein, dak, poorten en buitenriolering.

Huurtermijn

:

Vijf jaren.

Verlengingstermijn

:

Vijf jaren.

Opzegtermijn

:

Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Huurindexering

:

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2006=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

:

Bankgarantie; ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en B.T.W.

Huurbetaling

:

Per kwartaal vooruit te voldoen middels automatische incasso.

B.T.W.

:

Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract

:

R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Aanvaarding

:

Nader overeen te komen.

Website

:

www.derun5211.nl

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
Totale oppervlakte:
925 m2
In units vanaf:
917 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Binnenstad (60), Flight Forum (59), Hurk (38), Meerveldhoven (38), Verspreide huizen (34), Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide (33), Fellenoord (32), Bergen (30), Veldhoven (23), Buitengebied (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Hurk (49), Eindhoven Airport (welschap A) (31), Flight Forum (27), Breeven (18), De Run 4000 (16), Achtse Barrier (15), De Tempel / Vlokhoven (13), Diepenvoorde (8), De Haagdoorn (7), De Run 5000 (7)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van De Run 5211 in Veldhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Veldhoven? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein De Run 5000 in de buurt Veldhoven te Veldhoven. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 925 m2 en ligt op De Run 5211 in Veldhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen