Bedrijfsruimte - Huur

Diamantlaan 10 2132WV Hoofddorp

Informatie aanvragen

€ 65,- per m² / jaar

Diamantlaan 10 2132WV Hoofddorp
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Diamantlaan 10 in Hoofddorp

Bedrijfsruimte - Huur
1420 m2

Bedrijfsruimte van ca. 1.420 m² met eenvoudige op de verdieping ingebouwde kantoorunit. De ruimte is op de begane grond, buiten de 3 overheaddeuren, voorzien van een personenentree, sanitaire voorzieningen en een pantry. Het pand heeft rondom voldoende eigen terrein voor laden/lossen en het parkeren van personenauto’s.

Ligging/bereikbaarheid
Het bedrijventerrein Graan voor Visch is uitstekend bereikbaar vanaf de Rijkswegen A4/A44/A5 (Amsterdam - Den Haag - Rotterdam). Het winkelcentrum van Hoofddorp ligt op enkele autominuten afstand. Het gebied is, gezien de ligging in de nabijheid van het NS-station Hoofddorp, eveneens goed bereikbaar met de trein en nagenoeg alle buslijnen die via het station rijden. Aan de rand van het terrein liggen twee haltes van de vrije busbaan Zuidtangent, de snelle busverbinding tussen Haarlem via Schiphol naar Amsterdam-Zuidoost (lijn 300) en tussen Nieuw- Vennep via Schiphol naar Amsterdam Zuid WTC (lijn 310) garandeert een goede bereikbaarheid per openbaar vervoer.
Nadere informatie over de Zuidtangent treft u aan op de site van connexxion.nl.

Vloeroppervlak
De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 1.420 m² met daarnaast een ingebouwde eenvoudige kantoorunit op de verdieping.

Parkeren
Er zijn parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van:
* personenentree met balie;
* sanitaire voorzieningen en pantry op de begane grond;
* eenvoudige kantoorruimte op de verdieping;
* 3 overheaddeuren;
* gasheater;
* lichtstraten;
* glad afgewerkte betonvloer;
* lichtkoepels.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 65,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste verhuur.

Servicekosten
Nader overeen te komen.

Aanvaarding
Omstreeks mei 2021.

Alle door BT Makelaars verstrekte informatie is met zorg samengesteld. Aan de juistheid van de vrijblijvend verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 65,- per m² / jaar
oppervlakte:
1.420 m2
Beschikbaar per:
Direct
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Nieuw-Vennep-omgeving (66), Graan voor Visch-Zuid (54), Hillegom (53), Lijnden (47), Hoofddorp-Noord (43), Bovenlanden (26), Oosteinde (30), Meer en Duin (29), Omgeving Rijsenhout (28), Stommeer (26)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Graan Voor Visch-Zuid (54), Hoofddorp-Noord (41), Nieuw-Vennep Zuid (22), Spoorzicht (20), Abp Lijnden (25), Treslong (24), Meer En Duin (22), Cruquius-Zuid (19), Rijsenhout Konnetlaantje, Centrum En A4 (19), Green Park Aalsmeer (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Diamantlaan 10 in Hoofddorp.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Hoofddorp? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Graan Voor Visch-Zuid in de buurt Graan voor Visch-Zuid te Hoofddorp. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1420 m2 en ligt op Diamantlaan 10 in Hoofddorp.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen