Bedrijfsruimte - Huur

A. Einsteinweg 5-11 2408AP Alphen aan den rijn

Informatie aanvragen

€ 60 per m2 per jaar

A. Einsteinweg 5-11 2408AP Alphen aan den rijn
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op A. Einsteinweg 5-11 in Alphen aan den rijn

Bedrijfsruimte - Huur
5330 m2 - 8030 m2
Algemeen:
Logistieke bedrijfsruimte, staande en gelegen aan Christiaan Huygensweg 8-10 te Alphen aan den Rijn op bedrijventerrein “Molenwetering”.
Bereikbaarheid:
De A. Einsteinweg is gelegen nabij de Rijksweg N11 (Leiden-Alphen aan den Rijn-Bodegraven). Hierdoor is een goede aansluiting gegarandeerd met de snelwegen A4 (Den Haag-Amsterdam) en A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem).
Per openbaar vervoer is het object goed te bereiken, dankzij de op enkele minuten loopafstand gelegen bushalten van waaruit het NS station van Alphen goed bereikbaar is. Tevens biedt het busnet goede aansluitingen met in de nabijheid gelegen plaatsen als Leiden en Bodegraven.
Gebruiksmogelijkheden:
Het object is voor diverse logistieke en opslag doeleinden geschikt.
Oppervlakte en opleveringsniveau:
Hal 3 en 4:
Deze twee bedrijfsruimten zijn opgetrokken uit damwandprofielplaten rondom een staalconstructie en beschikken over diverse loading docks. Een tweetal loading docks zijn gesitueerd aan het afsluitbare binnenterrein aan de zijde van de A. Einsteinweg tevens zijn er loading docks gesitueerd aan de zijde van de Chr. Huygensweg. Beide units zijn groot circa 2.665 m² en hebben een nokhoogte van circa 8,60 m¹.
Parkeren:
Voldoende op eigen terrein.
Huurprijs:
Bedrijfsruimte: € 39,50 per m², per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
Kantoorruimte: € 80,= per m², per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
Servicekosten:
Nader overeen te komen.
BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.
Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Zekerheidstelling:
Overeenkomstig het model opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Banken. Voor bestaande ondernemers (met positieve cijfers over de afgelopen jaren) een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden. Voor startende ondernemers een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 6 maanden.
Oplevering:
In overleg.
Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.
Huurtermijn:
5 (vijf) + 5 (vijf) jaar met aansluitend een optietermijn van 5 (vijf) jaar.
Huurbetaling:
Per kalendermaand/-kwartaal vooruit.
Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 60 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
8.030 m2
In units vanaf:
5.330 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Molenwetering (94), Rijnhaven (73), Hoge Rijndijk (55), De Baanderij (29), Tuinbouwgebied (28), Voorweg vanaf Middelweg (20), Dammekant (19), Ter Aar (buitengebied) (19), Boskoop (11), Papenveer (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Molenwetering (94), Rijnhaven (alphen A / D Rijn) (72), Baanderij (45), Grote Polder (44), Sierteeltcentrum-Itc (24), Rijnhoek (19), Veenderveld (19), Bovenland (17), De Waard (12), Roomburg (11)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van A. Einsteinweg 5-11 in Alphen aan den rijn.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Alphen aan den rijn? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Molenwetering in de buurt Molenwetering te Alphen aan den rijn. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 8030 m2 en ligt op A. Einsteinweg 5-11 in Alphen aan den rijn.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen