Bedrijfsruimte - Huur

H. Kamerlingh Onnesweg 19 c 2408AX Alphen aan den rijn

Informatie aanvragen

€ 39 per m2 per jaar

H. Kamerlingh Onnesweg 19 c 2408AX Alphen aan den rijn
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op H. Kamerlingh Onnesweg 19 c in Alphen aan den rijn

Bedrijfsruimte - Huur
287 m2 - 760 m2
Algemeen:
Te huur bedrijfs- en kantoorruimte op het bedrijventerrein "Molenwetering", met een totale oppervlakte van circa 287 m², verdeeld over circa 220 m² bedrijfsruimte en circa 67 m² kantoorruimte, welke verdeeld is over de begane grond en eerste verdieping.
Bereikbaarheid/locatie:
Het bedrijventerrein Molenwetering is gelegen nabij de snelweg N11 (Leiden ”" Alphen aan den Rijn - Bodegraven). Hierdoor is een goede aansluiting gegarandeerd met de snelwegen A4 (Den Haag - Amsterdam) en de A12 (Den Haag - Utrecht - Arnhem).
Oppervlakte/indeling:
Totale oppervlakte bedraagt circa 287 m², verdeeld over circa 220 m² bedrijfsruimte en circa 67 m² kantoorruimte, welke verdeeld is over de begane grond en eerste verdieping.
Parkeermogelijkheden:
Parkeren is mogelijk op de voorgelegen parkeerplaats
Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte is voorzien van:
- betonvloer met een vloerbelasting van 1.250 kg/m2
- gasheater
- overheaddeur circa 4m breed
- TL-verlichting
- vluchtdeur
- slanghaspel
- krachtstroom
- vrije hoogte circa 6 m¹
De kantoorruimte is voorzien van:
- Cv-ketel met radiatoren
- tapijt
- kabelgoot
- systeemplafond met inbouw verlichtingsarmaturen
- toilet (D&H)
- pantry
Huurprijs:
€ 24.500,= per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en eventuele servicekosten.
Servicekosten:
€ 100,= per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
Omzetbelasting:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt
gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.
Huurtermijn:
5 jaar + telkens 5 optiejaren.
Huurprijsbetaling:
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke 3 maanden bij vooruitbetaling plaats.
Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.
Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).
Aanvaarding:
In overleg
Courtage:
Mocht door bemiddeling van ons een transactie tot stand komen, zult u hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
Overig:
Bezichtigingen uitsluitend op een daartoe afgesproken tijdstip met ons.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 39 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
760 m2
In units vanaf:
287 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Molenwetering (94), Rijnhaven (73), Hoge Rijndijk (55), De Baanderij (29), Tuinbouwgebied (28), Verspreide huizen in het Noorden (26), Voorweg vanaf Middelweg (20), Dammekant (19), Ter Aar (buitengebied) (19), Papenveer (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Molenwetering (94), Rijnhaven (alphen A / D Rijn) (72), Baanderij (45), Grote Polder (44), De Olm (25), Sierteeltcentrum-Itc (24), Rijnhoek (19), Veenderveld (19), Bovenland (17), Roomburg (11)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van H. Kamerlingh Onnesweg 19 c in Alphen aan den rijn.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Alphen aan den rijn? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Molenwetering in de buurt Molenwetering te Alphen aan den rijn. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 760 m2 en ligt op H. Kamerlingh Onnesweg 19 c in Alphen aan den rijn.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen