Kantoor - Huur

Jac. P. Thijsseweg 16 2408ER Alphen aan den rijn

Informatie aanvragen

€ 51 per m² per jaar

Jac. P. Thijsseweg 16 2408ER Alphen aan den rijn
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Jac. P. Thijsseweg 16 in Alphen aan den rijn

Kantoor - Huur
270 m2 - 570 m2
Te huur representatieve kantoorruimte op de eerste verdieping onderdeel uitmakend van een bedrijfs-, en kantoorpand staande en gelegen aan de J.P. Thijsseweg 16 te Alphen aan den Rijn op bedrijventerrein "Molenwetering".
De kantoorruimte is groot circa 270 m2 en is gesitueerd op de eerste verdieping. De kantoorruimte is bereikbaar via een ruime entree op de begane grond. Aan de voorzijde van het pand zijn eigen parkeerplaatsen. Er bevinden zich gemeenschappelijke parkeerplaatsen in de directe nabijheid van het pand.
Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 1.250,= exclusief BTW per maand op basis van de huidige staat.
Omschrijving
Bereikbaarheid:
Het pand is gelegen op het bedrijventerrein "Molenwetering" gesitueerd parallel aan de doorgaande weg A. van Leeuwenhoekweg en kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid. Door de ligging nabij de N11 is dit bedrijfspand direct bereikbaar vanuit alle grote steden. De snelwegen naar Den Haag, Amsterdam en Utrecht bevinden zich op 10 a 15 autominuten afstand. Ook per openbaar vervoer is het object goed te bereiken, dankzij de op enkele minuten loopafstand gelegen bushalte van waaruit het NS station van Alphen aan den Rijn goed bereikbaar is.
De kantoorruimte beschikt onder meer over het navolgende opleveringsniveau:
- entree met vaste trap naar de eerste verdieping;
- elektrisch bedienbare zonwering;
- toiletgroep;
- zowel aan de voor-, als aan de achterzijde raampartijen waardoor er ruimschoots daglichttoetreding is;
- tapijt.
Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.
Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishouden (2010=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de statistieken (CBS).
Servicekosten:
Huurder dient de voorzieningen voor gas, water en elektra op eigen naam te zetten.
BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroeplijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.
Huurtermijn:
5 jaar plus 5 optiejaren. Andere huurtermijnen zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.
Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.
Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur.
Aanvaarding:
In overleg. Kan snel.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 51 per m² per jaar
Totale oppervlakte:
570 m2
In units vanaf:
270 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Molenwetering (42), Waddinxveen (25), Rijnhaven (21), Verspreide huizen (19), Hoge Rijndijk (16), Voorweg vanaf Middelweg (12), Roomburg (13), Burgemeester Visserpark (11), Europaplein (11), De Baanderij (10)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Molenwetering (42), Baanderij (24), Rijnhaven (alphen A / D Rijn) (22), Sierteeltcentrum-Itc (11), Roomburg (12), Grote Polder (8), De Waard (7), De Schans Ii (6), Hoorn West (6), Heimanswetering (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Jac. P. Thijsseweg 16 in Alphen aan den rijn.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Alphen aan den rijn? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Molenwetering in de buurt Molenwetering te Alphen aan den rijn. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 570 m2 en ligt op Jac. P. Thijsseweg 16 in Alphen aan den rijn, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen