Bedrijfsruimte - Huur

L. Pasteurweg 15 2408AH Alphen aan den rijn

Informatie aanvragen

€ 895 /mnd

L. Pasteurweg 15 2408AH Alphen aan den rijn
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op L. Pasteurweg 15 in Alphen aan den rijn

Bedrijfsruimte - Huur
110 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Alphen aan den rijn? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Molenwetering in de buurt Molenwetering te Alphen aan den rijn. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 110 m2 en ligt op L. Pasteurweg 15 in Alphen aan den rijn, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 895 /mnd

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 2008
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op L. Pasteurweg 15 in Alphen aan den rijn te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 895 /mnd
oppervlakte:
110 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Molenwetering (80), Rijnhaven (66), Hoge Rijndijk (44), De Baanderij (28), Tuinbouwgebied (20), Papenveer (16), Voorweg vanaf Middelweg (16), Dammekant (15), Ter Aar (buitengebied) (15), Verspreide huizen in het Noorden (11)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Molenwetering (80), Rijnhaven (alphen A / D Rijn) (64), Baanderij (42), Grote Polder (34), Sierteeltcentrum-Itc (21), Veenderveld (16), Rijnhoek (15), Bovenland (14), De Olm (11), Rijneke Boulevard / Oosthoek (9)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van L. Pasteurweg 15 in Alphen aan den rijn.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen