Kantoor - Huur

Maanlander 47 3824MN Amersfoort

Informatie aanvragen

€ 675,- per maand

Maanlander 47 3824MN Amersfoort
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Maanlander 47 in Amersfoort

Kantoor - Huur
500 m2 - 20 m2

Kantoorruimte te huur Maanlander 47 (Amersfoort Calveen)

Op deze prachtlocatie op het gemengd kantoren- en bedrijventerrein “Calveen” vind je dit representatieve kantoorgebouw. Voor de verhuur zijn diverse hoogwaardige, full-serviced kantoorruimtes beschikbaar. Binnen het kantoorgebouw huren diverse organisaties kantoorruimte, variërend van bedrijven die actief zijn in de advocatuur tot reclamebureaus. Door de nabij gelegen afslag van de A1 is dit kantoorgebouw uitstekend bereikbaar.

Alle faciliteiten onder een dak

Als huurder maak je gebruik van alle faciliteiten. Het kantoorgebouw beschikt over een centrale entree met bemande receptie service, diverse lounges en barista services. Wil je lunchen op kantoor? Op de begane grond is een bedrijfsrestaurant gelegen waar dagelijks gebruik gemaakt kan worden van een gezonde, verse lunch. Kom je met de auto naar kantoor? Voor het gebouw is een omsloten parkeerterrein gelegen waar door de huurders geparkeerd kan worden.

Huurprijzen Maanlander 47

In dit kantoorgebouw huur je een kantoorruimte waarbij de volgende services zijn inbegrepen: snel internet door middel van glasvezelverbinding en topkoeling. Het kantoor is 24/7 toegankelijk. Daarnaast wordt huurders de optie geboden om gebruik te maken van de wekelijkse schoonmaakdiensten. Op deze locatie zijn kantoorruimtes te huur voor 2 tot 3 personen, voor een maandelijks bedrag van € 750,-. Ben je op zoek naar grotere kantoorruimtes? Dat kan. Er zijn ook kantoorruimtes beschikbaar voor 6, 10 of 20 personen. Het is ook mogelijk om een gehele kantoorvloer of een gedeelte daarvan te huren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het aan een van onze adviseurs.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor aan de Maanlander 47 is gelegen op kantorenpark Calveen. Dit kantorenpark is gelegen aan de Rondweg en de A1. Mede hierdoor heeft het kantoorgebouw goede bereikbaarheid met eigen vervoer. Binnen twee minuten is de op- en afrit van de A1 bereikbaar. Kom je met het openbaar vervoer naar kantoor? In de directe omgeving is een bushalte gelegen die verbinding heeft met treinstation Amersfoort Schothorst.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Maanlander 47?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Bezichtigen kan al binnen één dag.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 675,- per maand
Totale oppervlakte:
20 m2
In units vanaf:
500 m2
Parkeerplaatsen:
29
Parkeerkosten:
Vanaf €Â 500,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)
Beschikbaar per:
Direct
Gebied:
Kantorenpark
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
1999
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Hoef-West (65), Calveen (55), Buitengebied Leusden-Centrum West (44), Industriegebied (32), Uraniumweg (32), De Hoef-Oost (31), Chromiumweg (25), Zonnehof (24), Smallepad (22), 't Hart (21)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Calveen (53), Isselt (53), De Hoef (52), Soestdijkse Grachten (33), De Horst (22), Arkervaart West (14), De Wieken Zuid (20), Hogenbrink (19), De Kronkels (12), Horstbeek (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Maanlander 47 in Amersfoort.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amersfoort? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Calveen in de buurt Calveen te Amersfoort. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 20 m2 en ligt op Maanlander 47 in Amersfoort, dit adres ligt in een kantorenpark.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen