Kantoor - Huur

Apollolaan 151 1077AR Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 2.250,- per maand

Apollolaan 151 1077AR Amsterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Apollolaan 151 in Amsterdam

Kantoor - Huur
20 m2 - 500 m2

Kantoorruimte te huur aan de Apollolaan 151 (Amsterdam Oud-Zuid)

Op deze unieke en centrale locatie aan de Apollolaan 151 in Amsterdam Oud-Zuid vind je dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorgebouw is recentelijk volledig gerenoveerd en aangepast naar de eisen en verwachtingen van hedendaagse organisaties. Voor de verhuur is circa 1.000 m² kantoorruimte beschikbaar. In dit gebouw is het mogelijk om kantoorruimten te huren vanaf 4 personen. De directe omgeving is een dynamische locatie waarin wonen, werken en vrije tijd samenkomen.

Alle faciliteiten onder een dak

Binnen het kantoorgebouw huur je een kantoorruimte waarbij alle faciliteiten inbegrepen zijn. Denk hierbij aan een bemande receptie service, diverse lounges en vergaderzalen. Wil je lunchen op kantoor? Op de begane grond, in het sociale hart van het gebouw, is een bedrijfsrestaurant waar je dagelijks kan genieten van een gezonde lunch. Daarnaast is er een buitentuin waar je in de zomer heerlijk kan zitten of lunchen.

Huurprijzen Apollolaan 151

Het kantoorgebouw bestaat uit 6 bouwlagen, waarbij de bovenste 5 worden aangeboden voor de verhuur. De kantoorruimtes zijn te huur in verschillende oppervlaktes. Ben je op zoek naar een kantoorruimte geschikt voor 2 tot 3 personen? Dat kan. Voor deze ruimte betaal je een maandelijks bedrag van € 2.250,-. Op zoek naar iets groters? Er zijn ook grotere kantoorruimtes beschikbaar. Bijvoorbeeld een kantoorruimte geschikt voor 4-6 personen. Voor deze ruimte betaal je een bedrag van € 3.500,- per maand. Daarnaast is het ook mogelijk om grotere kantoorruimten te huren tot 300 m². Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het een van onze adviseurs.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen aan de Apollolaan 151 in Amsterdam Oud-Zuid. Ben je op zoek naar een representatieve locatie die uitstekend bereikbaar is? Dan is dit kantoorgebouw zeer gezicht voor jouw organisatie. Kom je met het openbaar vervoer? In de directe omgeving zijn meerdere tramhaltes gelegen die aansluiten hebben met het centrum van Amsterdam. Ook met de auto is het kantoorgebouw uitstekend bereikbaar. Binnen 6 minuten rijd je op de ringweg A10.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Apollolaan 151?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Bezichtigen kan al binnen één dag.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 2.250,- per maand
Totale oppervlakte:
500 m2
In units vanaf:
20 m2
Beschikbaar per:
Per direct beschikbaar
Aantal bouwlagen:
4 bouwlagen
Bouwjaar:
1958
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (236), Amstel III/Bullewijk (139), Burgwallen-Nieuwe Zijde (165), Buiksloterham (137), Bedrijventerrein Sloterdijk (131), Buitenveldert-West (125), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (99), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (48), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (36), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Amstel Ii (25), Cornelis Douwesterrein (31), Overamstel (30)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Apollolaan 151 in Amsterdam.

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Apollobuurt te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 500 m2 en ligt op Apollolaan 151 in Amsterdam.

 
Informatie aanvragen