Kantoor - Huur & koop

Overtoom 34 O 1054HK Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 749.000 k.k.

Overtoom 34 O 1054HK Amsterdam
 

Kantoor te huur & koop aangeboden
op Overtoom 34 O in Amsterdam

Kantoor - Huur & koop
150 m2 - 171 m2
RUIME EN LICHTE KANTOORRUIMTE VAN CIRCA 150 M2 GEBOUWD RONDOM EEN BINNENPLAATS GELEGEN AAN DE OVERTOOM IN OUD-WEST.
Via de eigen voordeur en brede hal bereikt men de toegang tot de kantoorruimte. Deze kenmerkt zich door de vele ramen met uitzicht op de ruime binnenplaats. Het kantoor is rondom de binnenplaats gebouwd en op deze manier kan je aparte ruimtes creëren.
Via de entree komt men in de eerste ruimte van circa 75 m2. In deze ruimte bevindt zich weggewerkt de serverkast met mechanische ventilatie. Ook is de C.V.-ketel weggewerkt in een grote kast die tevens te gebruiken is als berging. Ook is er een gesloten ruimte waarin zich het toilet bevindt en aan de andere zijde is een pantry met keukenblokje en warm water.
Naast deze ruimte is een lange smalle ruimte van circa 30 m2 die uitkomt in een vierkante ruimte van circa 25 m2. Deze ruimte kijkt uit op de binnenplaats. Ook hier is een kleine pantry met een toilet, weggewerkt achter een gesloten deur. Deze pantry heeft een ingebouwde afwasmachine.
Achter het kantoor komt men via een dubbele glazen schuifdeur in de laatste ruimte die circa 30 m2 groot is. Deze kantoorruimte heeft 3 ronde koepelramen in het plafond en openslaande deuren naar de ruime en rustige binnenplaats.
Bijzonderheden:
- voorzien van dubbele beglazing
- er ligt een eikenhouten vloer door het gehele ruimte
- internet leidingen aanwezig in de gehele ruimte
- er is een alarminstallatie aanwezig
- er zijn voldoende stopcontacten
- TV-aansluitingen in de gehele ruimte
- de huurprijs is inclusief de meubels en de stoffering
- de huurprijs is exclusief servicekosten
- de huurprijs is exclusief gas, licht en water
- de huurtermijn kan twee plus twee jaar of vijf plus vijf jaar zijn
- de waarborgsom bedraagt twee maanden huur te vermeerderen met BTW
- oplevering mogelijk per begin 2014

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 749.000 k.k.
Totale oppervlakte:
171 m2
In units vanaf:
150 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor huren zijn: Grachtengordel-West (235), Burgwallen-Nieuwe Zijde (166), Amstel III/Bullewijk (135), Buiksloterham (137), Bedrijventerrein Sloterdijk (131), Buitenveldert-West (126), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (116), Westelijk Havengebied (101), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (50), Bedrijventerrein Schinkel (52), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (36), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Cornelis Douwesterrein (32), Overamstel (31), Amstel Ii (25)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Overtoom 34 O in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur & koop in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Vondelbuurt te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 171 m2 en ligt op Overtoom 34 O in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen