Kantoor - Huur

Oslo 30 2993LD Barendrecht

Informatie aanvragen

€ 110 per m2 per jaar

Oslo 30 2993LD Barendrecht
 

Kantoor te huur aangeboden
op Oslo 30 in Barendrecht

Kantoor - Huur
150 m2 - 309 m2
Algemeen
Zeer representatieve kantoorruimte gelegen op een uitstekende locatie in de bedrijfszone Vaanpark II, ten westen van de Rijksweg A29. Deze zone is aangewezen als de meest representatieve zone binnen Vaanpark en is opgebouwd uit een reeks van zogenaamde eilandlocaties, die de parkachtige setting van de Carnisserbaan versterken.
Het bedrijventerrein Vaanpark is ruim opgezet en kent een verzorgde uitstraling. Inmiddels hebben zich hier een diversiteit aan gebruikers gevestigd. In totaal omvat het bedrijventerrein Vaanpark circa 40 hectare. Het terrein is opgedeeld in Vaanpark I, II, III en IV.
Bereikbaarheid
Bedrijvenpark Vaanpark is bijzonder goed bereikbaar. Het ligt direct aan de snelweg A29 (Rotterdam - Zierikzee) en via de afrit Barendrecht / Heerjansdam / Carnisselande (afrit 20) zit u in een mum van tijd op Vaanpark. Aan de andere kant biedt de A29 ook een perfecte verbinding richting de 'Ruit van Rotterdam' (A16, A4, A20 en A15) en via de Heinenoordtunnel ook met de Hoeksche Waard en verder gelegen gebieden.
De A15 (Europoort - Nijmegen) en het Vaanplein bevinden zich op nog geen kilometer afstand. De toevoerwegen vanaf de snelweg naar Vaanpark zijn ruim van opzet en daarmee uiteraard ook goed toegankelijk voor grote vrachtwagens. Bovendien is aan de bewegwijzering veel zorg en aandacht besteed.
Ook per openbaar vervoer is Vaanpark goed bereikbaar. Momenteel zijn er drie buslijnen van Connexxion die het bedrijvenpark aandoen. Het gaat daarbij om de bussen 181, 182 en 183. De bussen 181 en 182 vormen de directe verbinding met metrostation Rotterdam-Zuidplein. Ook buslijn 183 heeft Rotterdam-Zuidplein als beginpunt, maar deze bus zorgt tevens voor de verbinding met Barendrecht-Centrum (inclusief NS-station Barendrecht) en buurgemeente Heerjansdam.
Indeling
Totaal ca. 559 m² kantoorruimte, als volgt verdeeld:
2e verdieping: ca. 309 m² kantoorruimte
3e verdieping: ca. 250 m² kantoorruimte
Deelverhuur vanaf ca. 150 m² kantoorruimte behoort eventueel tot de mogelijkheden.
Parkeren
Er zijn diverse parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar.
Voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd met onder andere de navolgende voorzieningen:
• Verlaagd systeemplafond met inbouwarmaturen;
• Toiletgroep;
• Pantry;
• Aanwezige scheidingswanden;
• Kabelgoten;
• Topkoeling.
Huurprijs
Kantoorruimte: € 137,50 per m2 per jaar, exclusief BTW en servicekosten.
Parkeerplaatsen: € 650,00 per plaats per jaar, exclusief BTW.
Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.
Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.
Bijkomende kosten
Een voorschot groot € 17,50 per m² per jaar, exclusief BTW, voor de navolgende leveringen en diensten:
• Energieverbruik;
• Waterverbruik en rioolrecht;
• Schoonmaak algemene ruimten;
• Glasbewassing buitenzijde;
• Onderhoudskosten verwarming, koeling en ventilatie;
• Onderhoud lift;
• Controle brandhaspels;
• Abonnement - contributie;
• Onderhoud telefoon lift;
• Onderhoud airconditioning;
• Glasverzekering buitenglas;
• Administratiekosten á 5%.
De servicekosten worden geheven op basis van jaarlijkse nacalculatie.
Betalingswijze
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kalenderkwartaal.
Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 110 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
309 m2
In units vanaf:
150 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Gebied:
Bedrijventerrein en kantorenpark
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
2001-2010
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: 0 (1054), Donkersloot (29), Kop van Zuid-Entrepot (15), Feijenoord (11), Noordereiland (10), BT Bijdorp (9), Oude Westen (9), BT Vaanpark 2 (7), Spangen (7), Drievliet (6), Kralingen-West (6)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Vaanpark (39), Bijdorp (34), Donkersloot-Noord (28), Donkersloot-Zuid (27), Gadering (hoogvliet) (21), Fascinatio (16), Barendrecht-Oost (18), De Sandeling (8), Stormpolder (11)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Oslo 30 in Barendrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Barendrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Vaanpark te Barendrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 309 m2 en ligt op Oslo 30 in Barendrecht, dit adres ligt op een bedrijventerrein en kantorenpark.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen