Kantoor - Huur

Bolderweg 1 1332AX Almere

Informatie aanvragen

€ 325,- per maand

Bolderweg 1 1332AX Almere
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Bolderweg 1 in Almere

Kantoor - Huur
25 m2 - 300 m2
Een mooi kantoor met fantastische lichtinval. Dit kantoor is gelegen in het kantoorpand op de Bolderweg 1 te Almere. Met 50m² heeft u genoeg ruimte om uw bedrijf te starten met 2 personen. Ook zijn er vele doorgroeimogelijkheden.
Dit prominent gelegen kantoorcomplex beschikt over een uiterst representatief kantoorgedeelte verdeeld over 6 kantoorvleugels. Door middel van het indrukwekkende trappenhuis kunt u de diverse vleugels bereiken.
Meer informatie?
Voor meer informatie over deze locatie of andere en voor het inplannen van een rondleiding kunt u contact opnemen via het formulier op onze website. U krijgt dan binnen één werkdag antwoord van een van onze accountmanagers.
Liever meteen bellen? Dat kan natuurlijk ook: Neem vrijblijvend contact met ons op via 0320-286969

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 325,- per maand
Totale oppervlakte:
300 m2
In units vanaf:
25 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Verspreide huizen Almere-Stad (99), Verspreide Huizen Almere-Haven (81), Verspreide huizen Almere-Buiten (53), Literatuurwijk (31), Gooisekant (26), Tussen de Vaarten Zuid (26), Centrum Almere-Stad (24), Veluwsekant (24), Stedenwijk (9), De Steiger (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Gooisekant (37), Gooisepoort 1e&2e Fase (34), Veluwse Kant (o+w) (24), Randstad (20), De Uitgeverij (16), Het Atelier (16), De Vaart I,ii & Iii (15), De Binderij (13), De Paal (8), De Rederij (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Bolderweg 1 in Almere.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Almere? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein De Vaart I,ii & Iii in de buurt Verspreide huizen Almere-Buiten te Almere. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 300 m2 en ligt op Bolderweg 1 in Almere.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen