Bedrijfsruimte - Huur

Bolderweg 1 1332AX Almere

Informatie aanvragen

€ 35,- per m2 per jaar

Bolderweg 1 1332AX Almere
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Bolderweg 1 in Almere

Bedrijfsruimte - Huur
500 m2 - 6000 m2
Bolderweg 1 in Almere is een inspirerende omgeving voor (door)starters die representatieve kantoor- en bedrijfsruimte zoeken dicht bij hun klant. De locatie is gelegen op slechts enkele minuten van de buitenring naar Amsterdam en Lelystad. Het prominent gelegen kantoorcomplex beschikt over een uiterst representatief kantoorgedeelte verdeeld over 6 kantoorvleugels. Door middel van het indrukwekkende trappenhuis kunt u de diverse vleugels bereiken. Aan het kantoor liggen vier ruime bedrijfshallen die een directe verbinding kennen met een viertal loadingdocks. Hier kunt u met uw onderneming uitstekend terecht voor uiteenlopende logistieke en productionele oplossingen.
Het is natuurlijk mogelijk om deze bedrijfsruimte te huren in combinatie met een of meerdere kantoren in het complex. Prijs voor onze bedrijfshallen is op aanvraag. Wij plannen graag met u een vrijblijvend gesprek in om uw wensen te bespreken.
See more at: http://www.mac3park.nl/huurobject/bedrijfsruimte/almere-bolderweg-1/b8g1c6o532/#sthash.WYhax6SA.dpuf

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 35,- per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
6.000 m2
In units vanaf:
500 m2
Industrieterrein:
Vergelijk alle zakelijke energie deals op uw adres.
Gebruik onze zakelijke energie vergelijker, direct
af te sluiten en direct besparen.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Verspreide huizen Almere-Buiten (191), Verspreide Huizen Almere-Haven (83), Verspreide huizen Almere-Stad (44), Gooisekant (32), Veluwsekant (29), Literatuurwijk (28), De Steiger (27), Waterwijk (18), Tussen de Vaarten Zuid (16), Muziekwijk Zuid (8)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Vaart I,ii & Iii (128), Poldervlak (60), Gooisekant (53), Hoge Kant (46), De Steiger (29), Veluwse Kant (o+w) (29), Gooisepoort 1e&2e Fase (19), Hollandse Kant (19), Gietersplaats (18), De Uitgeverij (16)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Bolderweg 1 in Almere.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Almere? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein De Vaart I,ii & Iii in de buurt Verspreide huizen Almere-Buiten te Almere. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 6000 m2 en ligt op Bolderweg 1 in Almere.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen