Bedrijfsruimte - Huur

Nat King Colestraat 112-A 1311PK Almere

Informatie aanvragen
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 135,- per maand

Nat King Colestraat 112-A 1311PK Almere
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Nat King Colestraat 112-A in Almere

Bedrijfsruimte - Huur
20 m2

Deze berging aan de Nat King Colestraat is per direct te huur. De bergruimte is op de begane grond van een wooncomplex en is direct vanaf de straat door een dubbele toegangsdeur bereikbaar. De ruimte is om en nabij de twintig vierkante meter groot. Er is een lichtpunt aanwezig in de ruimte.

Toewijzing
- Een huurovereenkomst in overleg
- Kredietwaardig en voldoende inkomen

Deze informatie is geheel vrijblijvend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van gevolmachtigden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 135,- per maand
oppervlakte:
20 m2
Bouwjaar:
1993

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Verspreide huizen Almere-Buiten (215), Verspreide Huizen Almere-Haven (97), Verspreide huizen Almere-Stad (70), Valkeveen (69), Industriewijk 't Plaveen (48), Gooisekant (37), Veluwsekant (34), De Steiger (30), Literatuurwijk (30), Tussen de Vaarten Zuid (20)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Vaart I,ii & Iii (137), Poldervlak (67), Gooimeer Zuid (66), Gooisekant (60), Industriewijk (52), Hoge Kant (51), Veluwse Kant (o+w) (33), De Steiger (32), Hollandse Kant (24), Gooisepoort 1e&2e Fase (21)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Nat King Colestraat 112-A in Almere.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Almere? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Verspreide huizen Almere-Stad te Almere. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 20 m2 en ligt op Nat King Colestraat 112-A in Almere.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen