Bedrijfsruimte - Huur

Vlaardingenstraat 47 1324LB Almere

Informatie aanvragen

€ 1.595,- per maand

Vlaardingenstraat 47 1324LB Almere
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Vlaardingenstraat 47 in Almere

Bedrijfsruimte - Huur
350 m2

Representatieve commerciële ruimte met kantoorruimte beschikbaar aan de Vlaardingenstraat te Almere. Met name voor ondernemers die wonen en werken willen combineren biedt deze locatie qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

=======================

Algemeen

Begane grond:
Showroomruimte: circa. 150 m2

Eerste verdieping:
Kantoorruimte: circa. 100 m2

Bouwjaar: 1992

Huurprijs: vanaf € 1.595,- per maand excl. BTW

Wilt u alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte ontvangen? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Vlaardingenstraat 47 in Almere aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

========================

Parkeren

Bij het pand zijn 3 privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra vrije parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving.

Ligging en bereikbaarheid

Het pand is gelegen aan de Vlaardingenstraat in Almere. Kenmerkend aan deze locatie is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de A6 bevinden zich op 6 autominuten afstand.

Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 450 meter afstand en het NS-station van Almere op nog geen 1,5 kilometer afstand!

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie B van de ‘Staat van Bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Ook detailhandel in ABC-goederen is toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 1.595,- per maand excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: Eigen meters
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1.595,- per maand
oppervlakte:
350 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Verspreide huizen Almere-Buiten (216), Verspreide Huizen Almere-Haven (97), Verspreide huizen Almere-Stad (70), Valkeveen (69), Industriewijk 't Plaveen (47), Gooisekant (37), Veluwsekant (34), Literatuurwijk (31), De Steiger (30), Tussen de Vaarten Zuid (20)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Vaart I,ii & Iii (137), Poldervlak (67), Gooimeer Zuid (66), Gooisekant (60), Hoge Kant (51), Industriewijk (51), Veluwse Kant (o+w) (33), De Steiger (32), Hollandse Kant (24), Gooisepoort 1e&2e Fase (21)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Vlaardingenstraat 47 in Almere.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Almere? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Draaiersplaats in de buurt Stedenwijk te Almere. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 350 m2 en ligt op Vlaardingenstraat 47 in Almere.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen