Bedrijfsruimte - Huur

Stevinstraat 2 2405CP Alphen aan den rijn

Informatie aanvragen

€ 166 per m2 per jaar

Stevinstraat 2 2405CP Alphen aan den rijn
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Stevinstraat 2 in Alphen aan den rijn

Bedrijfsruimte - Huur
90 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Alphen aan den rijn? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Burgemeester Visserpark te Alphen aan den rijn. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 90 m2 en ligt op Stevinstraat 2 in Alphen aan den rijn.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 166 per m2 per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Stevinstraat 2 in Alphen aan den rijn te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 166 per m2 per jaar
oppervlakte:
90 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Molenwetering (94), Rijnhaven (73), Hoge Rijndijk (55), Verspreide huizen in het Noorden (30), Tuinbouwgebied (28), Voorweg vanaf Middelweg (20), Dammekant (19), Ter Aar (buitengebied) (19), Papenveer (17), Boskoop (10)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Molenwetering (94), Rijnhaven (alphen A / D Rijn) (72), Grote Polder (44), De Olm (29), Sierteeltcentrum-Itc (24), Rijnhoek (19), Veenderveld (19), Bovenland (17), Rijneke Boulevard / Oosthoek (9), De Lasso (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Stevinstraat 2 in Alphen aan den rijn.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen