Bedrijfsruimte - Huur

Amstelplein 1 1096HA Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 290,- per m² / jaar

Amstelplein 1 1096HA Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Amstelplein 1 in Amsterdam

Bedrijfsruimte - Huur
460 m2

Omschrijving
De Rembrandt Tower is gelegen naast het Amstel station, bestaat uit 35 verdiepingen en is daarmee een unieke landmark building in Amsterdam. Het gebouw omvat circa 30.500 m² kantoorruimte en beschikt o.a. over een hoogwaardige entree, bemande receptie, koffiebar en restaurant.

Het gebouw is gelegen naast het Amstelstation, midden in het gebied ‘’de Omval’’. Een zowel met de eigen vervoer als het openbaar vervoer uitstekend ontsloten locatie waar diverse organisaties zich met hun (hoofd)kantoor hebben gevestigd. Hierbij valt te denken aan LinkedIn, Gucci, Morgan Stanley, Societé Generale en Blackrock.

Wij bieden ca. 460 m² kantoorruimte aan in een onderhuursituatie.

LOCATIE
De Rembrandt Tower is zowel met de auto als de fiets en het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Per auto:
Door de ligging van het gebouw nabij de rijksweg A10, de rijksweg A1 en de rijksweg A2 is de bereikbaarheid met eigen vervoer zeer goed te noemen. Deze rijksweg A10 is zowel via de Gooiseweg (S112) en de Spaklerweg binnen 3 minuten bereikbaar. De A1 en A2 zijn binnen respectievelijk 5 en 4 minuten bereikbaar. De Zuidas en het centrum van Amsterdam zijn beide binnen 10 minuten te bereiken via de A10 en de Wibautstraat. Tevens is Schiphol Airport binnen 15 minuten bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
Door de ligging van het gebouw naast het Amstel station is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer eveneens zeer goed. Station Amstel biedt directe trein verbindingen met o.a. Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal en Eindhoven Centraal. Daarnaast vertrekken vanaf station Amstel meerdere bussen en trams zoals de lijnen N21, N22, N23, 62, 65, 245, 285, 37, 40, 240, 320 en 322.

Per fiets:
Ook per fiets is de bereikbaarheid zeer goed te noemen. Tussen 10 en 20 minuten fietsen zijn zowel Amsterdam Centrum, Amsterdam West, Oost, Zuid, Zuidoost en tevens Amstelveen bereikbaar. Amsterdam Noord is binnen 25 minuten bereikbaar.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale verhuurbare oppervlakte bedraagt circa 460 m² op de 26e verdieping.

PARKEREN
Voor de verhuur zijn 5 parkeerplaatsen beschikbaar in de onderliggende parkeergarage.

HUURPRIJS
- Kantoorruimte: € 290,- per m² per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.
- Parkeerplaatsen: € 2.850,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 60,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW, op basis van jaarlijkse nacalculatie.

BESCHIKBAARHEID
De kantoorruimte is per direct beschikbaar.

OPLEVERNIVEAU
De hoogwaardige turn-key kantoorruimte zal worden opgeleverd, inclusief:
- Luxe inbouwpakket en meubilair;
- Systeemplafonds voorzien verlichtingsarmaturen;
- Sanitaire voorzieningen op de verdieping.
- Een pantry voorziening op de verdieping;
- Mechanische ventilatie met topkoeling;
- Computervloeren voorzien van databekabeling en elektrabekabeling;

HUURTERMIJN
De huurovereenkomst eindigt van rechtswege per 31 december 2020.

OPZEGTERMIJN
De huurovereenkomst eindigt van rechtswege per 31 december 2020.

FACILITEITEN
Het object biedt de volgende faciliteiten:
- Hoogwaardige en representatieve entree met drie draaideuren;
- Lobby;
- Bemande receptie op de begane grond;
- Parkeergarage gelegen onder het kantoorgebouw;
- 4 liften;
- Koffiebar en restaurant.

DUURZAAMHEID
Het gebouw beschikt over een energielabel A.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 290,- per m² / jaar
oppervlakte:
460 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buiksloterham (138), Amstel III/Bullewijk (107), Westelijk Havengebied (117), Hogewey (99), Bedrijventerrein Sloterdijk (98), Oostelijk Havengebied (54), Ijplein/Vogelbuurt (43), De Omval (37), Verrijn Stuart (37), Achtersluispolder (32)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijvengebied Zuidoost (92), Noord (99), Cornelis Douwesterrein (64), Mercuriushaven (gemengd) (48), Sloterdijk I (36), Verrijn Stuart (36), Achtersluispolder (32), Buiksloterham / Papaverweg (32), Hamerstraat (32), Bedrijventerrein Cruquius (31)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Amstelplein 1 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt De Omval te Amsterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 460 m2 en ligt op Amstelplein 1 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen