Bedrijfsruimte - Huur

Herengracht 449 1017BR Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 2.400,- per maand

Herengracht 449 1017BR Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Herengracht 449 in Amsterdam

Bedrijfsruimte - Huur
80 m2

Wij bieden een hoogwaardige kantoorruimte te huur aan op een unieke locatie aan de grachtengordel. Momenteel is voor de verhuur 80 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over 3 verdiepingen. De kantoorruimte zal worden opgeleverd in gerenoveerde staat. Daarnaast beschikt het over een vergaderzaal en receptie services, deze faciliteiten zijn inbegrepen in de huurprijs.

Deze kantoorruimte is gelegen op een prachtige locatie aan de Herengracht in het centrum van Amsterdam ter hoogte van de Vijzelstraat en de Reguliersgracht. Het Muntplein en het Rembrandtplein liggen op steenworp afstand. Daarnaast zijn alle bezienswaardigheden in Amsterdam binnen 10 minuten met de fiets te bereiken en ben je in enkele minuten op de A10.
Per openbaar vervoer is het object eveneens uitstekend te bereiken. Door de centrale ligging van het object zijn er vlak bij verschillende tram- en buslijnen met directe verbindingen naar het NS station Amsterdam Centraal.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 2.400,- per maand
oppervlakte:
80 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Sloterdijk (204), Westelijk Havengebied (146), Buiksloterham (138), Amstel III/Bullewijk (112), Westerspoor (95), Achtersluispolder (67), Oostelijk Havengebied (57), Lijnden (43), Ijplein/Vogelbuurt (46), Verrijn Stuart (39)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Sloterdijk Iii-Zuid (124), Bedrijvengebied Zuidoost (95), Westerspoor-Zuid (93), Cornelis Douwesterrein (64), Achtersluispolder (55), Mercuriushaven (gemengd) (48), Verrijn Stuart (38), Sloterdijk I (36), Hamerstraat (35), Buiksloterham / Papaverweg (33)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Herengracht 449 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Grachtengordel-West te Amsterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 80 m2 en ligt op Herengracht 449 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen