Bedrijfsruimte - Huur

Moleneind 10 5721WP Asten

Informatie aanvragen

€ 1,- per maand

Moleneind 10 5721WP Asten
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Moleneind 10 in Asten

Bedrijfsruimte - Huur
2320 m2

Op zoek naar een visitekaartje voor uw onderneming? Op bedrijventerrein Molenakkers wordt momenteel dit prachtige bedrijfspand met kantoorruimte en loadingdock ontwikkeld. Bij de realisatie van dit bedrijfspand wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen wat de kwaliteit én uitstraling van het bedrijfspand absoluut ten goede zal komen. Het bedrijfspand zal naar verwachting in 2020 opgeleverd worden.

Algemeen

Bedrijfsruimte: circa. 2.225 m2 BVO

Kantoorruimte: circa. 95 m2 BVO (inclusief sanitaire voorzieningen en serverruimte)

Loading dock: circa. 435 m2

Vrije hoogte: circa. 11 meter

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden neem contact op met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte en loadingdock ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Moleneind 10 in Asten aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Op het verharde buitenterrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemmingsplan

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Ook is de locatie bestemd voor internetwinkels en postorderbedrijven.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfspand kent een uitstekende ligging en verbinding. Binnen enkele minuten is de Rijksweg A67 (Antwerpen - Venlo) bereikbaar welke rondom Eindhoven verbonden worden met de, A50 (Eindhoven - Emmeloord) ,A2 (Maastricht - Eindhoven) en de A58 (Eindhoven - Bergen op Zoom). Daarnaast bent u ook binnen 20 min. in het centrum van Eindhoven.

Opleveringsniveau

In samenspraak met de verhuurder kan het opleveringsniveau aangepast worden naar de wensen van de gebruiker. Het bedrijfspand zal standaard voorzien zijn van;

• Betonvloer
• Brandpreventiemiddelen
• Krachtstroomaansluitingen
• LED- Verlichting
• Toiletruimte
• Elektrische overheaddeuren
• Vloerbelasting in overleg met de huurder
• Vrije hoogte van circa 11 meter

Huurcondities

Huurprijs: Prijs op aanvraag

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: In overleg

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de bedrijfspand met kantoorruimte en loadingdock? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Moleneind 10 in Asten aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1,- per maand
oppervlakte:
2.320 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hoogeind (103), Verspreide huizen Deurne (58), Verspreide huizen Slieven (25), Verspreide huizen Mierlo (21), Nobis (19), Asten (14), Someren-Eind (9), Verspreide huizen Liessel (9), Centrum (7), Deurne-Centrum (6)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hoogeind (95), Nobisweg (17), Sluis Xi / Half Elfje (16), Rijt-Oost (12), Kranenmortel (11), Asten Molenakkers (10), Oudven (10), De Smaale (7), Leembaan (6), De Weijer West (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Moleneind 10 in Asten.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Asten? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Asten Molenakkers in de buurt Asten te Asten. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 2320 m2 en ligt op Moleneind 10 in Asten.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen