Bedrijfsruimte - Huur

Tjalk 23 2411NZ Bodegraven

Informatie aanvragen

€ 2.485,- per maand

Tjalk 23 2411NZ Bodegraven
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Tjalk 23 in Bodegraven

Bedrijfsruimte - Huur
325 m2

Zeer modern nieuw bedrijfspand, kantoor met bedrijfshal op bedrijventerrein de Rijnhoek, midden in het groene hart.

Metrages
Kantoor-Pantry-Toilet 100m2
Bedrijfshal 7.10m hoog 240m2

Indeling

De kantoorruimte is bij de Tjalk 23 verdeeld over twee verdiepingen.

De bovenverdieping is 50m2
De benedenverdieping is 35m2 en 15m2 t.b.v. toilet en pantry.

De hal heeft een totale diepte van 27m. De breedte naast de kantoren is 5m en achter de kantoren 10m. De hefdeur inrijhoogte is 4.10 meter.

Het pand is half juli casco opgeleverd, als nieuwe huurder kunt u het hele pand naar alle eisen van uw bedrijf inrichten. Zo kan het kantoor worden vergroot met 2 x 50 m². De hal is ook hoog genoeg voor een entresol vloer.

Op eigen terrein zijn 4 parkeerplaatsen

Ligging

Het pand is gelegen midden in het Groene Hart op bedrijventerrein Rijnhoek in Bodegraven en wordt omringd door bedrijvigheid. De bereikbaarheid is uitmuntend, direct aan de N11, Bodegraven-Leiden en de A12 Den Haag-Utrecht.

Huurcondities Tjalk 23: €2.485,- per maand excl. BTW
Service kosten: €40,- per maand excl. BTW

Bij deze huurprijs is inbegrepen
- Airco – verwarming kantoorruimten
- Zonnepanelen op dak voor gedeeltelijke compensatie airco
- Afbouw huidige kantoorruimte
- betegelde toilet
- pantry met boiler, ijskast en magnetron

Aanvaarding: Direct
Huurperiode: Voorkeur 5 jaar
Waarborgsom: 3 maanden
Indexering: Jaarlijks per 1 januari , op basis van de wijziging van het maandcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI- alle huishoudens (2006=100). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorgaande jaar.

Overname pand na 6 jaar bespreekbaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 2.485,- per maand
oppervlakte:
325 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Verspreide huizen in Schieland (74), Molenwetering (95), Rijnhaven (73), Zoutman (44), Verspreide bebouwing Moordrecht (34), Bedrijventerrein Barwoutsw (33), Verspreide huizen in het Noorden (30), Voorweg vanaf Middelweg (20), Ter Aar (buitengebied) (19), Dammekant (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Molenwetering (95), Rijnhaven (alphen A / D Rijn) (72), Gouwe Park (64), Coenecoop I+ii (41), Zoutman (39), Barwoutswaarder (30), De Olm (29), Sierteeltcentrum-Itc (24), Gouwespoor (vh Nieuwe Park West) (18), Rijnhoek (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Tjalk 23 in Bodegraven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Bodegraven? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Rijnhoek in de buurt Dammekant te Bodegraven. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 325 m2 en ligt op Tjalk 23 in Bodegraven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen