Bedrijfsruimte - Huur

Spinveld 15 4815HR Breda

Informatie aanvragen

Huurprijs op aanvraag

Spinveld 15 4815HR Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Spinveld 15 in Breda

Bedrijfsruimte - Huur
72 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Breda? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Emer Zuid in de buurt Emer te Breda. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 72 m2 en ligt op Spinveld 15 in Breda.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: Huurprijs op aanvraag

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Spinveld 15 in Breda te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
Huurprijs op aanvraag
oppervlakte:
72 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hoogeind (76), Emer (65), Krogten (53), Heilaar (42), Vrachelen-Noord (17), Industrieterrein Heikant (14), Steenakker (26), Industrieterrein Statendam (9), Muizenberg (19), Industrieterrein Vijf Eiken (10)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hoogeind (76), De Wijsterd (17), Achter Emer (28), Krogten Noord (28), Everdenberg (13), Muizenberg (22), Steenakker (22), Vijf Eiken (11), Weststad Fase 1+2 (9), Emer Zuid (16)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Spinveld 15 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen