Bedrijfsruimte - Huur

van Coothplein 53 4811ND Breda

Informatie aanvragen

€ 9.600,- per jaar

van Coothplein 53 4811ND Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op van Coothplein 53 in Breda

Bedrijfsruimte - Huur
55 m2

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Commercieel interessant object gelegen aan de uitloper van het Van Coothplein. De locatie is uitstekend geschikt ten behoeve van een winkelruimte of een (balie)kantoor / zakelijke dienstverlening.

Er zijn diverse speciaalzaken op deze locatie gevestigd, variërend van een keukenshowroom, een uitzendbureau, een gallery tot een financieel adviescentrum (De Hypotheker).

LOCATIE

Bereikbaarheid
De commerciële ruimte is gelegen nabij de hoek Markendaalseweg / Van Coothplein, een perfecte zichtlocatie op de aanlooproute naar het centrum van Breda. De locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Parkeren
In de nabijheid zijn ruim voldoende parkeerfaciliteiten aanwezig, zoals parkeerhavens alsmede een parkeergarage in de Concordiastraat, op ca. 200 meter afstand.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Kleinschalig commerciële ruimte van ca. 55 m². De ruimte kent een indeling met een open entree, twee gesloten (behandel-)kamers, een keukentje en een toilet.

Opleveringsniveau
Het pand wordt u aangeboden in de huidige staat, onder meer voorzien van de huidige indeling, de aanwezige tegelvoer en de pantry.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 9.600,-- per jaar, te vermeerderen met BTW. Facturering geschiedt per 3 maanden, betaling kan op verzoek geschieden in maandelijkse termijnen van € 800,--.

Servicekosten
Er zijn geen servicekosten van toepassing. Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het gebruik van gas, water en elektra.

Huurtermijn
In overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie groot drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

 

Contact

ContactpersoonMaarten van Tijen
E-mailadresm.vantijen@vandersande.nl
Telefoonnummer076-514 74 54
Mobiel06-51 26 93 23

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 9.600,- per jaar
oppervlakte:
55 m2
Bouwjaar:
1983
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hoogeind (76), Emer (65), Krogten (53), Heilaar (42), Vrachelen-Noord (17), Industrieterrein Heikant (14), Steenakker (26), Industrieterrein Statendam (8), Muizenberg (19), Industrieterrein Vijf Eiken (10)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hoogeind (76), De Wijsterd (17), Achter Emer (28), Krogten Noord (28), Everdenberg (13), Muizenberg (22), Steenakker (22), Vijf Eiken (11), Emer Zuid (16), Heilaar Noord (16)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van van Coothplein 53 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Breda? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Chasse te Breda. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 55 m2 en ligt op van Coothplein 53 in Breda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen