Bedrijfsruimte - Huur

Mandelastraat 70 2622GN Delft

Informatie aanvragen

€ 15.000,- per jaar

Mandelastraat 70 2622GN Delft
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Mandelastraat 70 in Delft

Bedrijfsruimte - Huur
83 m2

TE HUUR
Mandelstraat 70-72 te Delft

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen in het wijkwinkelcentrum Bikolaan in de wijk Tanthof.

Het gebied kenmerkt zich door een mix van landelijke winkelketens en lokale winkeliers. Bekende gebruikers zijn o.a. Plus Supermarkt en Primera. Verder is er een snackbar, pizzeria, Turkse bakker en een Chinees restaurant gevestigd.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het is centraal gelegen in de wijk Tanthof, in de directe omgeving van de N470 en A4.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. De haltes voor buslijn 62 en tramlijn 1 zijn op korte afstand gelegen.

PARKEREN
Het pand beschikt niet over eigen parkeermogelijkheden. In de directe omgeving is gratis parkeren op het naastgelegen parkeerterrein mogelijk.

OBJECTOMSCHRIJVING
Het betreft een omstreeks 1985 gebouwd pand. De entree bevindt zich centraal in de voorgevel met aan weerszijde grote raampartijen. Achter de entree bevindt zich direct de winkelruimte met achtergelegen pantry en sanitaire voorzieningen.

Het brede front en de hoekligging zorgt voor een goede zichtlocatie voor zowel wandelend publiek als voorbij rijdend verkeer.

Het gehuurde mag uitsluitend worden gebruikt als winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW.

METRAGE
De oppervlakte bedraagt in totaal circa 83 m² v.v.o..

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavige wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- Breed front;
- Pantry;
- Sanitaire voorzieningen;
- Zij-ingang;
- Openslaande deuren;
- Tegelvloer.

Doch het object wordt uitsluitend casco verhuurd.

BESTEMMINGSPLAN
‘Zuidwest 3 Tanthof’ vastgesteld d.d. 25-04-2013.
Het object valt onder bestemmingscategorie 'gemengd'.
Het object is bestemd in gebruik te worden genomen als dienstverlening / detailhandel etc.

ENERGIELABEL
Onderhavige beschikt over Energielabel A, geldig tot 20-08-2028.

HUURPRIJS
€ 15.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 (drie) maanden. (huur, servicekosten en BTW).

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZmodel Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 15.000,- per jaar
oppervlakte:
83 m2
Bouwjaar:
1985

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (115), Spaanse Polder (93), Buitengebied wateringen (85), Buitengebied Naaldwijk (73), Kerketuinen en Zichtenburg (36), Bedrijventerrein Honderland & Coldenhove (49), Vlietbuurt (29), Oostambacht / Heronpark (47), Plaspoelpolder (38), Vliegeniersbuurt (29)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Rotterdam Noordwest (115), Spaanse Polder (93), De Woerd (53), Plaspoelpolder (40), Kerketuinen (30), Zwethove (49), Westvlietweg Iii (26), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (28), Wateringse Veld (40), Forepark (21)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Mandelastraat 70 in Delft.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Delft? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Afrikabuurt-Oost te Delft. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 83 m2 en ligt op Mandelastraat 70 in Delft.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen