Bedrijfsruimte - Huur

Walstraat 60 7001BV Doetinchem

Informatie aanvragen

€ 50 per m2 per jaar

Walstraat 60 7001BV Doetinchem
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Walstraat 60 in Doetinchem

Bedrijfsruimte - Huur
1089 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Doetinchem? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Stadscentrum-Zuid te Doetinchem. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1089 m2 en ligt op Walstraat 60 in Doetinchem.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 50 per m2 per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Walstraat 60 in Doetinchem te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 50 per m2 per jaar
oppervlakte:
1.089 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein en Wijnbergen (33), Verspreide huizen Terborg en Heuven (19), Bedrijventerrein De Huet (24), Verspreide huizen Zelhem (20), Verheulsweide-Noord (19), Verheulsweide-Zuid (16), Verspreide huizen Ulft (16), Bedrijventerrein Keppelseweg (14), Stadscentrum-Zuid (8), Verspreide huizen Beek (4)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Wijnbergen (34), Verheulsweide (32), De Huet (23), De Rieze (fases I T / M V) (14), Keppelseweg (14), Akkermansweide (7), Industrie Park Zelhem (8), De Vinkenkamp (6), De Matjeskolk (3), Het Blek I / Ii (3)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Walstraat 60 in Doetinchem.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen