Bedrijfsruimte - Huur

Breedstraat 22 5105AE Dongen

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Breedstraat 22 5105AE Dongen
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Breedstraat 22 in Dongen

Bedrijfsruimte - Huur

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Dongen? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Verspreide huizen Oost te Dongen. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 0 m2 en ligt op Breedstraat 22 in Dongen.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: Prijs op aanvraag

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Breedstraat 22 in Dongen te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industrieterrein Vossenberg I (93), Industrieterrein Kraaiven (83), Bedrijventerrein Haven (70), Verspreide huizen Rijen (46), Bedrijventerrein Zanddonk (36), Vrachelen-Noord (17), Tichelrijt (35), Industrieterrein Statendam (14), Hoogeind (27), Industrieterrein Heikant (14)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Kraaiven (79), Vossenberg (79), Haven (70), De Wijsterd (17), Haansberg (36), Hoogeind (27), Tichelrijt I (25), Zanddonk (25), Everdenberg (13), Statendam (11)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Breedstraat 22 in Dongen.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen