Bedrijfsruimte - Huur

Vlierberg 26 3755BS Eemnes

Informatie aanvragen

€ 19.500,- per jaar

Vlierberg 26 3755BS Eemnes
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Vlierberg 26 in Eemnes

Bedrijfsruimte - Huur
200 m2 - 400 m2

Voor de verhuur beschikbaar is gekomen de Vlierberg 26 te Eemnes.

Het betreft een functionele bedrijfsruimte, welke gebouwd is in 2008. De bedrijfsruimte is geschikt voor een groot scala aan bedrijfsactiviteiten.

De overheaddeur biedt toegang tot de begane grond. De verdieping kan worden bereikt via een separate opgang welke verbonden is met de bedrijfsruimte.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid van het onroerend goed is als goed te omschrijven door de ligging nabij de af- en oprit van de Rijksweg A27 richting Almere en Utrecht en de Rijksweg A1 richting Amsterdam en Amersfoort. Tevens is er een regelmatige busverbinding richting het NS station van Hilversum (reisduur circa 15 minuten).

Omschrijving:
Het gebouw kent een totaal vloeroppervlak ter grootte van circa 400 m² verdeeld over circa 200 m² kantoorruimte op de verdieping en circa 200 m² bedrijfsruimte op de begane grond.

opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd
inclusief de navolgende voorzieningen:
• vrije hoogte circa 4,25 meter (begane grond);
• airco in iedere seperate kantoorkamer;
• systeemplafond inclusief verlichtingsarmaturen;
• toilet;
• pantry;
• alarminstallatie;
• afzuiginstallatie;
• gas heaters (2x);
• krachtstroom;
• elektrische overheaddeur.

De in dit artikel aangeduide voorzieningen met een * worden om niet beschikbaar gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud, herstel, vervanging of vernieuwing van deze zaken en/of voorzieningen komen geheel voor rekening van huurder.

Vraagprijs:
De vraagprijs bedraagt € 39.000,- per jaar exclusief BTW, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen.

Servicekosten:
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de benodigde contracten inzake de levering van gas, water en elektra en het onderhoud van de aanwezige installaties.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitende verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

 

Contact

BedrijfsnaamCastanea Bedrijfsmakelaars B.V.
VestigingHilversum
ContactpersoonNiels Bunt
E-mailadresniels@castanea.nl
Telefoonnummer035 - 646 0050
Mobiel06 – 302 433 21

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 19.500,- per jaar
Totale oppervlakte:
400 m2
In units vanaf:
200 m2
Bouwjaar:
2008
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Valkeveen (67), Soesterveen II (58), Havenkwartier (48), 't Hart (47), Industriewijk 't Plaveen (46), Bunschoten (17), Kerkelanden (19), Ankeveense Rade (17), Verspreide huizen (13), Zuidbuurt (14)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Soestdijkse Grachten (101), Gooimeer Zuid (65), Industriewijk (49), Havenkwartier (48), De Kronkels (17), Kerkelanden (18), De Slenk (16), Haarbrug Noord (13), Zuidbuurt (12), Eembrugge (10)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Vlierberg 26 in Eemnes.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Eemnes? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Zuidbuurt in de buurt Zuidbuurt te Eemnes. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 400 m2 en ligt op Vlierberg 26 in Eemnes.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen