Bedrijfsruimte - Huur

Florijnstraat 7 4879AH Etten-leur

Informatie aanvragen

€ 69 per m2 per jaar

Florijnstraat 7 4879AH Etten-leur
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Florijnstraat 7 in Etten-leur

Bedrijfsruimte - Huur
390 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Etten-leur? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Vosdonk te Etten-leur. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 390 m2 en ligt op Florijnstraat 7 in Etten-leur.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 69 per m2 per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Florijnstraat 7 in Etten-leur te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 69 per m2 per jaar
oppervlakte:
390 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Vosdonk-Zuid (94), Heilaar (42), Majoppeveld-Noord (30), Steenakker (26), Majoppeveld-Zuid (24), Schansdijk en omgeving (21), Zwanengat en omgeving (20), Muizenberg (19), Velletri (13), Verspreide huizen ten westen van Zevenbergen (13)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Vosdonk (80), De Koekoek (29), Majoppeveld Noord (25), Muizenberg (22), Steenakker (22), Vosdonk Zuid (21), Majoppeveld Zuid (18), Heilaar Noord (16), Van Der Reijtstraat (15), Attelaken (13)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Florijnstraat 7 in Etten-leur.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen