Bedrijfsruimte - Huur

Geysendorfferstraat 25 5703GA Helmond

Informatie aanvragen

Huurprijs op aanvraag

Geysendorfferstraat 25 5703GA Helmond
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Geysendorfferstraat 25 in Helmond

Bedrijfsruimte - Huur
500 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Helmond? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Straakven te Helmond. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 500 m2 en ligt op Geysendorfferstraat 25 in Helmond.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: Huurprijs op aanvraag

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Geysendorfferstraat 25 in Helmond te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
Huurprijs op aanvraag
oppervlakte:
500 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hoogeind (103), Verspreide huizen Deurne (55), Eeneind (26), Verspreide huizen Beek en Donk (26), Schooten (21), Verspreide huizen Mierlo (21), Industrieterrein Scheiweg (20), Nobis (19), Asten (14), Braakhuizen-Noord (12)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hoogeind (95), Eeneind Ii (22), Wolfsveld (21), Nobisweg (17), Rijt-Oost (12), Spaarpot (12), Kranenmortel (11), Asten Molenakkers (10), Bemmer A / B - Van Thiel (10), Bp Schooten (10)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Geysendorfferstraat 25 in Helmond.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen