Bedrijfsruimte - Huur

Capellalaan 117 2132JM Hoofddorp

Informatie aanvragen

€ 170,- per m² / jaar

Capellalaan 117 2132JM Hoofddorp
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Capellalaan 117 in Hoofddorp

Bedrijfsruimte - Huur
350 m2

Kantoorunit van 350 m² in gebouw met daktuin, op loopafstand van het NS-station Hoofddorp. Het volledig gemoderniseerde, opvallende gebouw “One15”, is voorzien van een groot atrium met veel lichtinval, een zo goed als volledig glazen gevel en een daktuin van 200 m². Op de begane grond van het gebouw is een vergaderruimte c.q. boardroom gesitueerd waar tegen betaling gebruik van kan worden gemaakt. Op de verdieping is ook een separate vergaderruimte aanwezig die gratis gebruikt kan worden door alle huurders in het gebouw.
Bij de kantoorunit behoren 7 gereserveerde parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein. Tevens zijn in de naaste omgeving voldoende (betaalde) parkeerplaatsen beschikbaar.

Ligging/bereikbaarheid
De bereikbaarheid is zonder meer uitstekend te noemen met de A4/A44 (Amsterdam - Den Haag - Rotterdam), en de A5 op enkele autominuten afstand. De Luchthaven Schiphol is per auto bereikbaar in 10 minuten. Het NS-station en een halte van de vrije busbaan van de Zuidtangent, de supersnelle busverbinding tussen Haarlem via Schiphol naar Amsterdam-Zuidoost (lijn 300) en tussen Amsterdam Zuid WTC via Schiphol naar Nieuw-Vennep (lijn 397) liggen op korte afstand van het gebouw.
Nadere informatie over reizen met de Zuidtangent treft u aan op www.connexxion.nl.

Vloeroppervlak
Ca. 350 m² kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping en ca. 19 m² archiefruimte gelegen op de begane grond.
Deelverhuur is mogelijk, waarbij de keuken en de eigen vergaderruimte gezamenlijk zouden kunnen worden gebruikt.
In dat geval is wel een eigen entree voor de gehuurde ruimte beschikbaar.

Parkeren
Bij de aangeboden kantoorruimte behoren 7 gereserveerde parkeerplaatsen op eigen terrein, afgesloten door middel van een slagboom. In de naaste omgeving zijn tevens voldoende (betaalde) parkeerplaatsen beschikbaar.

Opleveringsniveau
Het gebouw c.q. de kantoorruimte is onder meer voorzien van:
* lichte entree met gietvloer;
* glazen atrium;
* lift;
* tegen betaling te gebruiken boardroom op de begane grond;
* gratis te gebruiken vergaderruimte op de verdieping;
* plafond met industriële look voorzien van LED-verlichtingsarmaturen;
* mechanische ventilatie met topkoeling;
* verwarming d.m.v. van radiatoren;
* glazen scheidingswanden;
* eigen sanitaire voorzieningen;
* te openen ramen;
* keuken met inbouwapparatuur.

Bij de unit behoort een archiefruimte van ca. 19 m² op de begane grond.

Het gebouw is voorzien van energielabel B.

Huurprijs
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 170,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW en servicekosten. De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 1.050,-- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste verhuur.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 30,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW op basis van voorschot met nacalculatie.

Aanvaarding
In overleg.

Alle door BT Makelaars verstrekte informatie is met zorg samengesteld. Aan de juistheid van de vrij-blijvend verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 170,- per m² / jaar
oppervlakte:
350 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Nieuw-Vennep-omgeving (67), Graan voor Visch-Zuid (54), Hillegom (52), Lijnden (42), Bovenlanden (27), Hoofddorp-Noord (40), Oosteinde (30), Omgeving Rijsenhout (26), Stommeer (26), Bovenkerk en Legmeer (23)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Graan Voor Visch-Zuid (54), Hoofddorp-Noord (38), Nieuw-Vennep Zuid (22), Spoorzicht (21), Abp Lijnden (25), Treslong (24), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (21), Meer En Duin (21), Rijsenhout Konnetlaantje, Centrum En A4 (17), Pionier / Bolsterrein (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Capellalaan 117 in Hoofddorp.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Hoofddorp? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Beukenhorst-Oost te Hoofddorp. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 350 m2 en ligt op Capellalaan 117 in Hoofddorp.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen