Bedrijfsruimte - Huur

Kelders 19 8911JD Leeuwarden

Informatie aanvragen

€ 83 per m2 per jaar

Kelders 19 8911JD Leeuwarden
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Kelders 19 in Leeuwarden

Bedrijfsruimte - Huur
180 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Leeuwarden? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt De Waag te Leeuwarden. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 180 m2 en ligt op Kelders 19 in Leeuwarden.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 83 per m2 per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Kelders 19 in Leeuwarden te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 83 per m2 per jaar
oppervlakte:
180 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hemrik (86), Zwette-Schenkenschans (38), Businesspark Leeuwarden (11), De Waag (8), Verspreide huizen Stiens (7), Wielenp�lle (6), Newton (4), Valeriuskwartier (4), Huizum-Sixma (3), Verspreide huizen Marssum (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hemrik (84), Leeuwarden West (40), Business Park (11), Middelsee Ii (6), Ouddeelstraat E.O. (6), Newtonpark Ii (4), Marsum (3), Wergea (2), Moolnersrak (1), Vrijheidsplein (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kelders 19 in Leeuwarden.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen