Bedrijfsruimte - Huur

Willem-Alexanderplein 30 8931DX Leeuwarden

Informatie aanvragen

€ 97 per m2 per jaar

Willem-Alexanderplein 30 8931DX Leeuwarden
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Willem-Alexanderplein 30 in Leeuwarden

Bedrijfsruimte - Huur
107 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Leeuwarden? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Nijl�n te Leeuwarden. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 107 m2 en ligt op Willem-Alexanderplein 30 in Leeuwarden.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 97 per m2 per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Willem-Alexanderplein 30 in Leeuwarden te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 97 per m2 per jaar
oppervlakte:
107 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hemrik (86), Zwette-Schenkenschans (38), Businesspark Leeuwarden (11), De Waag (8), Verspreide huizen Stiens (8), Wielenp�lle (6), Grou (5), Dronrijp (4), Newton (4), Valeriuskwartier (4)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hemrik (84), Leeuwarden West (40), Business Park (11), Middelsee Ii (6), Ouddeelstraat E.O. (6), Frisia 1 (4), Newtonpark Ii (4), Marsum (3), Ljouwertertrekwei / De Opslach (2), Wergea (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Willem-Alexanderplein 30 in Leeuwarden.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen