Bedrijfsruimte - Huur

Anthony Fokkerweg 109 2316ZJ Leiden

Informatie aanvragen

N.o.t.k.

Anthony Fokkerweg 109 2316ZJ Leiden
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Anthony Fokkerweg 109 in Leiden

Bedrijfsruimte - Huur

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Leiden? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Stationskwartier te Leiden. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 0 m2 en ligt op Anthony Fokkerweg 109 in Leiden.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: Prijs op aanvraag

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Anthony Fokkerweg 109 in Leiden te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
N.o.t.k.
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hoge Rijndijk (55), Verspreide huizen Zuiden en Oosten (22), 't Heen-Noord (21), Gasthuiswijk (37), Cronestein (32), De Baanderij (29), Sassenheim (26), 't Heen-Zuid (14), Verspreide huizen Sassenheim (23), Verspreide huizen in het Centrum (23)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 't Heen (35), Baanderij (45), Grote Polder (44), Cronesteijn - Rooseveltsstraat (30), Bedrijventerrein Sassenheim-Zuid (26), Cronesteijn - Fruitbuurt (23), Gravendam (23), Klei-Oost (noordwijk) (9), Veenderveld (19), Merenwijk (17)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Anthony Fokkerweg 109 in Leiden.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen