Bedrijfsruimte - Huur

Burgemeester Roeringlaan 3 2262EC Leidschendam

Informatie aanvragen

Verkoop bij inschrijving

Burgemeester Roeringlaan 3 2262EC Leidschendam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Burgemeester Roeringlaan 3 in Leidschendam

Bedrijfsruimte - Huur
344 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Leidschendam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt De Heuvel te Leidschendam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 344 m2 en ligt op Burgemeester Roeringlaan 3 in Leidschendam.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: Verkoop bij inschrijving

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Burgemeester Roeringlaan 3 in Leidschendam te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
Verkoop bij inschrijving
oppervlakte:
344 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Rivieren (40), Vlietbuurt (29), Oostambacht / Heronpark (47), Plaspoelpolder (38), Vliegeniersbuurt (29), Gasthuiswijk (37), Binckhorst (22), Rokkehage (36), Pijnacker Oost (33), Cronestein (32)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Plaspoelpolder (40), Forepark (29), Westvlietweg Iii (26), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (28), Binckhorst (23), Rokkehage (35), Cronesteijn - Rooseveltsstraat (30), De Boezem (24), Cronesteijn - Fruitbuurt (23), Lansinghage (21)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Burgemeester Roeringlaan 3 in Leidschendam.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen