Bedrijfsruimte - Huur

Spegelt 29 5674CE Nuenen

Informatie aanvragen
    )
  • )

€ 70,- per m² / jaar

Spegelt 29 5674CE Nuenen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Spegelt 29 in Nuenen

Bedrijfsruimte - Huur
404 m2

Aan het pand gelegen aan de Spegelt te Nuenen, is op dit moment een bedrijfspand beschikbaar voor de verhuur. Het pand is gebouwd in 1998 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van circa 404 m².

Metrage

Bedrijfsruimte: circa 240 m² met inpandige showroom/ontvangstruimte (circa 60 m²)
Kantoren 164 m²(de kantoren kunnen ook gedeeltelijk gehuurd worden minimaal 22 m²)

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Berkenbos te Nuenen. Kenmerkend voor dit pand is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Provincialeweg N270 richting Eindhoven bevinden zich op 6 minuten afstand en zorgen voor een directe verbinden met de Rijkswegen A67, A2 en de A50.

Parkeren

Bij het bedrijfspand zijn 4 privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Alarminstallatie
• Brandpreventiemiddelen
• Elektrische overheaddeur
• Krachtstroom
• Monoliet betonvloer
• TL-Verlichting
• Elektrische installatie
• Vewarmingsinstallatie
• lichtstraat
• Vloerbelasting van circa 2.000 kg/m²

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 70,- per m² per jaar excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Aanvaarding: Per 1 december 2019

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig bedrijfspand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Spegelt 31 in Nuenen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox.

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 70,- per m² / jaar
oppervlakte:
404 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hurk (98), Buitengebied (70), Industrieterrein Ekkersrijt (34), Achtse Barrier-Gunterslaer (36), Flight Forum (36), Kapelbeemd (35), Hoogeind (33), Esp (29), Eeneind (27), Meerveldhoven (27)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Hurk (109), Ekkersrijt (34), Kapelbeemd (49), Achtse Barrier (36), Breeven (35), Hoogeind (34), T Zand (33), Esp (29), Eeneind Ii (22), Kade (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Spegelt 29 in Nuenen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Nuenen? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Uitbreiding Berkenbos in de buurt Verspreide huizen Boord te Nuenen. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 404 m2 en ligt op Spegelt 29 in Nuenen.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen