Bedrijfsruimte - Huur

Bredaseweg 8 4901KL Oosterhout nb

Informatie aanvragen

Huurprijs op aanvraag

Bredaseweg 8 4901KL Oosterhout nb
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Bredaseweg 8 in Oosterhout nb

Bedrijfsruimte - Huur
76 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Oosterhout nb? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Centrum te Oosterhout nb. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 76 m2 en ligt op Bredaseweg 8 in Oosterhout nb.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: Huurprijs op aanvraag

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Bredaseweg 8 in Oosterhout nb te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
Huurprijs op aanvraag
oppervlakte:
76 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industrieterrein Dombosch (82), Hoogeind (76), Emer (65), Krogten (53), Verspreide huizen Rijen (46), Tichelrijt (36), Vrachelen-Noord (17), Industrieterrein Statendam (14), Industrieterrein Heikant (14), Steenakker (26)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Dombosch I En Ii (81), Hoogeind (76), De Wijsterd (17), Haansberg (36), Achter Emer (28), Krogten Noord (28), Tichelrijt I (26), Everdenberg (13), Muizenberg (22), Statendam (11)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Bredaseweg 8 in Oosterhout nb.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen