Bedrijfsruimte - Huur

Beukelsdijk 11 B 3021AA Rotterdam

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Beukelsdijk 11 B 3021AA Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Beukelsdijk 11 B in Rotterdam

Bedrijfsruimte - Huur
Voor dit recentelijk gerenoveerd en prachtig liggende hoekpand zijn er mogelijkheden voor innovatieve startup concepten.
Dit recentelijk gerenoveerd en prachtig liggende hoekpand ligt aan de rand van het Weena. Het is circa 95m2 groot en is per direct beschikbaar.
Het entree met een plafondhoogte van ongeveer 5 meter, ornamenten en glas in lood geeft een prachtige binnenkomst. Het object is speels ingedeeld met 3 ruimtes, in totaal 95m2 waarvan 58m2 op de begane grond en circa 37 m2 op de eerste etage met zicht op de BG. Naast deze ruimtes is er nog een aparte pantry en toilet.
Wijze van oplevering:
In gerenoveerde staat, voorzien van:
- gestucte wanden;
- vloer;
- toilet;
- pantry;
- centrale verwarming;
- airco;
Ligging:
De Beukelsweg bevindt zich in het Nieuwe Westen en ligt zeer centraal, aangrenzend aan het stadscentrum. De Beukelsweg is een doorgaande weg en bestaat uit een combinatie van winkels, bedrijfsruimtes en woningen.
Bereikbaarheid:
Auto
De Beukelsweg is ideaal te bereiken per auto, vanaf de ring Rotterdam (A13/A20).
Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn zeer goed te noemen. De bushalte bevindt zich in de straat. Tram, metro en trein zijn op loopafstand.
Parkeren:
Betaald parkeren langs de openbare weg of middels parkeervergunningen.
Voorbehoud voordracht:
Tijdelijke huurders dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.
Meld je snel aan met je concept en kom in aanmerking om op zeer voordelige voorwaarden op een toplocatie te ondernemen!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (118), Spaanse Polder (96), Hoogvliet-Noord (80), BT Vaanpark 4 (47), Waalhaven-Zuid (44), Oud Krimpen (29), Bedrijventerrein Schieweg-Zuid (36), Vettenoordse polder West (36), Nieuw-Mathenesse (22), Havenbuurt (34)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Rotterdam Noordwest (118), Spaanse Polder (96), Gadering (hoogvliet) (61), Vaanpark (38), Stormpolder (27), Groot Vettenoord (34), Schieoevers Zuid (33), Graveland, 's- (32), Weg En Land (31), De Punt (barendrecht-Noord) (29)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Beukelsdijk 11 B in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt C.S. kwartier te Rotterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 0 m2 en ligt op Beukelsdijk 11 B in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen